Kao što sam rekao ranije, komšinica ima 45, ja 27 godina. Jednog popodneva me je pozvala na druženje jer joj muž nije kod kuće već neko vreme

      Comments Off on Kao što sam rekao ranije, komšinica ima 45, ja 27 godina. Jednog popodneva me je pozvala na druženje jer joj muž nije kod kuće već neko vreme

Kao što sam rekao ranije, komšinica ima 45, ja 27 godina. Jednog popodneva me je pozvala na druženje jer joj muž nije kod kuće već neko vreme. Otišao sam , znajući šta me čeka. Bila je u dnevnom boravku obučena u bade mantil. Poljubio sam je u obraz i seo pored nje. Ona je ustala i pozvala me u kupatilo da se zajedno istuširamo. Ušao sam za njom u kupatilo i ona je skinula bade mantil i počela da pusta vodu. Dok je ona namestila vodu, ja sam se svukao i počeo da joj m..im gu… ušla je u kabinu i pozvala me.

Počeli smo da se ljubimo dok je voda padala po nama kao kiša. Mazio sam i grickao njene bu.ne gr.., ljubio njen stomak i na kraju si.ao do ri..ice. Li..o sam je polako i nežno, uživala je, na.ijala mi je glavu, svojom rukom među no.e.

Ustao sam, podigao njenu nogu i stavio svoj ku..c u njenu vrelu pi..u. Na.ijao sam ga spreda sve jače i jače, uživala je i počela brzo da st.nje. Izvadio sam ga polako i okrenuo je ka zidu, stavio sam ga od po.adi i počeo da je je..m i da joj mazim si.e. Tražila je da je udaram po g..i, volel je to i njeno se uživanje osjetilo u pokretima koje je pravila.

Počela je da iz tuša izlazi hladna voda i tada smo odlučili da se osušimo i odemo u sobu. Otišli smo u sobu, potpuno goli, legao sam na krevet, ona je legla do mene. Uzela je moj k..ac u ruku i počela da ga dr… Stavila ga je u u.ta a on je tako prijatno rastao u njenim ust..a. Sela je na moj k…c i počela da Meša g.., nabijala se sve jače i jače s…e su skakale na sve strane i svaki njen pokusaj da ih pokupi je bio uzaludan. Stiskala ih je i nabijala mi jednu po jednu u us.a.

Oborio sam je na bok, podigao jednu nogu i ubacio moj k… koliko sam jače mogao. Je… sam je snažno a ona mi je samo rekla da želi moju vrelu sp… u ustima. Kada sam bio blizu izva.. sam ga i na.io u njena usta, da proguta svaku kap koju sam ja cedio. Bila je vesela kao devojčica.