Nakon porodjaja muz nije hteo da me dira, onda sam počela da uzivam kad je počeo da radi…

      Comments Off on Nakon porodjaja muz nije hteo da me dira, onda sam počela da uzivam kad je počeo da radi…

Nakon porodjaja muz nije hteo da me dira, onda sam počela da uzivam kad je počeo da radi…

Nakon porodjaja muz nije hteo da me dira, onda sam počela da uzivam kad je počeo da radi… Udala sam se sa 19g. jer sam mislila da će biti lijepo redovan … itd. Sve je bilo dobro dok se nisam porodila. Tad je sve krenulo nizbrdo. Bivši muž je radio po terenu nije imao puno vremena za mene. Do poroda sam imala redovan s…, a poslije on počeo šarati s drugima. Nisam se obazirala na to. Računala sam to je prolazno. No prevarila sam se.

On je bio ljubomoran a meni dok njega nema kući po sedam dana falio k…. Naročito ujutru! Nisam smjela pomišljati da odem sa drugim. Ubio bi me. Tako da sam čekala vikend da se izjebemo i da budem mirna cijelu sedmicu he he. Sreća pa sam imala kućnih obaveza i djete i to me odvraćalo od s… i prevare. Muž je bio jako dobar u se… znao me baš dobro izje… Meni je samo smetala njegova ljubomora i rad po terenu.

Nakon 2 godine braka nisam više mogla izdržati svu tu njegovu ljubomoru, svađe i odsutnost. Odlučila sam se na prevaru pa šta bude nek bude. Inače prije braka sam poznavala jednog druga koji je bio stariji od mene. Nikad ženjen, ima uvijek neke žene. On samo šuti i radi. Ne hvali se okolo i ne priča nikom. To sam najviše cjenila kod njega.

Pošto je moj muž tada radio u Sloveniji ja sam se našla s tim drugom i ispričala mu svoju situaciju jer njemu sam mogla reći. On se iznenadio. Išla sam na sve ili ništa. On se nećkao dvoumio al pristao da mi udovolji dok muž ne dođe.

Jednog dana sam otišla kod njega u stan. Obukla sam crne ta.ge da se vidi g..a. Sredila se da budem izazovna namirisana uredna. Čim sam ušla odmah sam mu se bacila u zagrljaj onako strasno. Poljubili se, grlili, dirali se, a on me snažno za g..u uhvatio odmah mi pi.. nav..ila.

Poskidali smo sve sa sebe i otišli u kre.et, a ja sam odmah zaja..ala… Sad se oblačim izazovno – minić, najlonke i sve što ga pali. Radimo sve poze i ne silazimo jedno s drugog