Čim je moja supruga ušla u 6 mesec trudnoca, kuma mi je pružila pomoć…

      Comments Off on Čim je moja supruga ušla u 6 mesec trudnoca, kuma mi je pružila pomoć…

Čim je moja supruga ušla u 6 mesec trudnoca, kuma mi je pružila pomoć… Slavili smo treću godišnjicu braka, a ujedno je moja supruga ušla u 6 mjesec trudnoće. Slavili smo sa kumovima, tj ženinim kumovima, jer su moji živjeli van Hrvatske, pa nisu mogli doći. Ženini kumovi Žana i Dario su bili naši dugogodišnji prijatelji, a Žana je praktički odrasla sa mojom suprugom. Bile su isto godište, a kako sam čuo od supruge kojoj se Žana požalila, Dario i nije bio nešto u krevetu. 

Ja nisam širio takve stvari, čista muška solidarnost, a Dario mi je bio i dobar frend. Međutim, nakon njihovih 7 godina braka vidjelo se da nešto ne štima. Na našoj fešti je Žana skoro pa režala na njega, pa ju je Lidija, moja žena malo smirivala. Dario je samo šutio, a poslije mi je rekao kako mu je svega pun kufer, te da se u zadnje vrijeme samo svađaju, a čak ni od se..a nije bilo ništa. Ja sam samo suosjećajno kimao glavom, jer jednostavno nisam znao šta da mu kažem. 

Kasnije te večeri kad su otišli, a Lidija i ja ostali sami, Lidija mi je rekla:

– Znaš da se brinem malo za njihov brak.. 

– Zašto? -mirno sam upitao, pomalo nezainteresirano. 

– Pa zato što izgleda da Dario švrlja okolo -rekla je malo povišenim tonom pogledavši me začuđeno, pa nastavila- Zar ti ništa ne znaš? 

– O čemu? O Dariu? -rekao sam smireno, pa prije nego što je nastavila sam ja rekao- Dario mi je samo rekao da mu već ide zadnjih mjeseci njeno zvocanje na vrh glave, a da je sve počelo kad si ti rekla da si u drugom stanju. -gledala me zbunjeno, a onda ispalila. 

– Znači sad sam ja kriva i zbog njihovog braka? ! ? ! ? ! 

– Ma neeee.. -rekao sam smirujući ju, jer sam znao kako može biti eksplozivna- Samo kažem da je Žana tu malo pretjerala, a ti nisi kriva za to. 

Nakon toga je naredna dva tjedna bilo sve OK, ali sad se i meni smanjio seksualni život na.. ništa. Nije mi dala praktički priči, a kamoli nešto drugo. I tako je jedan dan otišla kod doktora sa mamom, a javila mi je da će kasnije kod nje i ostati do nedjelje navečer. Meni je bilo svejedno, ali sam ionako imao hrpu posla kod kuće za napraviti, pa će mi ovako biti lakše se skoncentrirati na posao.

Popodne sam sređivao nešto u garaži kad je došla Žana. Iskreno, nisam ju očekivao, a ni ona nije izgleda očekivala da Lidije neće biti doma. Znao sam da je Dario na nekom putu, jer smo se čuli neki dan, pa sam ju sad ponudio kavom. Pijuckali smo kavu, a i rakiju naravno, jer joj je trebala neka žestica kako je rekla, te smo nevezano razgovarali. Nakon nekih pola sata vidio sam da je nervozna, pa sam ju upitao o čemu se radi:

– Ne znam kako da ti ovo kažem.. -grizla je donju usnicu i gledala me preko stola, a onda nastavila- .. mada mislim da je najbolje biti direktan.. 

– Onda više reci.. -rekao sam i čekao zavaljen u stolici, a zbog onog što sam čuo skoro sam i pao sa nje. 

– Htjela bi da me dobro izje..š, tu, odmah sada.. -rekla je i ustala sa stolice, a ja sam ju gledao širom otvorenih ustiju ne vjerujuči onome što sam upravo čuo. 

– Ne moraš ni pitati.. -rekla je i sagnula se te mi utisnula vruči poljubac uvalivši mi usput jezik u us.a. 

Malo sam bio ukočen, a onda sam osjetio kako mi se ku..c počeo buditi i napokon sam se trgnuo, te ju obgrlio rukama i privukao k sebi. Žana nije bila nekakav komad od žene, ali je imala i dobru s..u, dobru g..u i jake noge, mali trbuščić. Sve u svemu vrijedna truda.

Počeli smo se skidati i ubrzo smo bili oboje samo u ga..cama. Imala je velike si.. koje su malo visile, sa tamnim kolobarima i čvrstim brada..ama. Primio sam ih dok je moj ..ac napinjao bo..erice. Prišla mi je i počela trljati moj ku..c preko ga.a, a onda ih spustila i sad je bio slobodan.  Nije mi trebalo baš nekoliko puta ponavljati, pa sam navalio kao da je i meni zadnji seks u životu.