Moj ujak, počeo da mi prebacuje kako sam se obukla…

      Comments Off on Moj ujak, počeo da mi prebacuje kako sam se obukla…

Moj ujak, počeo da mi prebacuje kako sam se obukla… Mama i ja smo na drugom spratu a ujak i njegova porodica je na prvom. Moji su se razveli dok sam bila mala i ne viđam često oca, jedina muška figura u mojoj porodici je donekle bio moj ujak ali kako on puno radi ni njega ne viđam često.

Moja majka je težak hipohondar i stalno se leči od nečeg, ove nedelje je odlučila da ode u banju na deset dana i ostavila me sa ujakom. Nadzor mi nije potreban, skoro sam postala punoletna tako da planiram da se provodim dok nje nema, milina.

Moje planove poremetio je moj ujak, inače on nikad nije kod kuće ali ove nedelje njegova firma štrajkuje i provodiće malo vremena na poslu.

Ujak Ivan je strog, njegovi klinci ga se boje a ujna ne sme nigde da makne od njega. Ne mogu reći da je prema meni strog kao prema svojoj deci ali bojim ga se. Ko ga se ne bi bojao kad je visok skoro dva metara i u mladosti je bio bokser, boksuje i dalje ali manje zbog posla, svejedno, ujak je jedna stenetina sa kojom nema zajebancije.

Spremim se za izlazak sa drugaricama, sve na meni vrišti da želim se..

Od šortsa, preko providne bluze pa do crvenih čizmi koje sam kupila za proslavu punoletstva. Moja najbolja prijateljica Ana me čeka zato sam požurila ali nisam očekivala da ću u hodniku naleteti na ujaka.

Ujak: Ideš negde? – namrštio se i odmerio me.

Ja: Da, u grad sa prijateljicom.

Ujak: Tako obučena?

Ja: Da.

Ujak: Ne može, vrati se gore – naređuje mi.

Ja: Šta? Ne možeš mi zabraniti da izađem! – planem.

Milice rekao sam da se vratiš kući, ne izlaziš nigde večeras. Pogledaj kako izgledaš! – povisio je ton.

Nije tvoja stvar kako izgledam i mama mi ne pravi problem.

Tvojoj majci možda ne smeta taj d..ljasti izgled ali meni smeta, nazad.

Frknula sam besno i demonstrativno se vratila natrag. Kreten. Mrzim ga. Mrzim!

Nakon što sam obavestila Anu da ne izlazim presvukla sam se za spavanje ali đavo mi nije davao mira, bila sam besna i na..ljena, nisam imala s..s skoro mesec dana. Skinem pidžamu i pronađem moj vib..tor, dobila sam ga od Ane na poklon i volim ga.