Sreca pa je muzika bila glasna, pa nisam mogla da se cujem…

      Comments Off on Sreca pa je muzika bila glasna, pa nisam mogla da se cujem…

Sreca pa je muzika bila glasna, pa nisam mogla da se cujem… Pozdrav. Ja sam Bojana. Kada se ova priča odvijala još sam imala 18 godina. Živim na selu u jednoj poprilično patrijahalnoj familiji. Poštovala sam sve njihove principe dok nisam krenula u srednju školu i počela da izlazim pa samim tim i osetila pažnju muškaraca. Najviše mi je prijala pažnja muškaraca starijih pet godina pa naviše. Sa jednim sam izgubila nev.nost u WC-u jednog kluba.

Imala sam problem jer mi tata nije dao da izlazim bez dva starija brata, a oni su mi stalno pričali kako se ku…njski oblačim. Ali polako sam to odbacila. Počeli su da mi se javljaju stariji momci i to me jako p.lilo i činilo moju ri.icu vl.nom. Volela sam da se tvrdim k… očešu o moje du.. u klubu. Takav jedan događaj ću sada ispričati.

Momak koji mi je pisao mi je poslao sliku svog kurca koji je bio nekih 16 cm, što je meni bilo… mmm… baš taman. I ja sam se njemu slikala g.la. Onda smo se dogovorili da kada izađem sa braćom, on se oćeše o mene k…. i onda da se pojavimza pet min. u WC-u od kluba.

Tako je i bilo. (Bila sam nevina.) Jedva sam čekala da me j….

Ušla sam u WC u kabinu, i pokucala tri puta on je otvorio i čekao me je prizor njegove udrvljene kur..ne. Prvo mi je gurnuo glavu dole i morala sam da mu pu..m, ipak bio je stariji pa sam morala, ali nije mi ni bio problem.

U WC-u me je j… dok su moja braća bili u klubu

Onda me je on podigao, spustila sam svoje ga..ce i on me je uhvatio za p..ku, vrelu i skroz mo.ru. Samo je prokomentariao:
– Ne moram ni da li..m, ti si g.la voda! – Onda mi je gurnuo gl..ić u usta i ja sam rekla:
– Uhh, uhh, joj – a on samo rekao:
– Opusti se ku..ice, da manje boli.

U tom trenu se zabio do pola i smirio se a mene je oblio znoj. Počeo je da se pomera a ja sam uživala sve više i počela da mu tražim još više i dublje. Srećom, muzika je bila glasna a niko nije ulazio u WC.