Devojkina rodjaka htela samo da proba…

      Comments Off on Devojkina rodjaka htela samo da proba…

Devojkina rodjaka htela samo da proba… Zorana je bila godinu dana mlađa od moje devojke, ali izgledala je mnogo starije od nje. Visoka preko 170 cm, izgledala je savršeno. Došla je u naš grad kod moje devojke Helene preko raspusta, i kada sam je vidio na stanici dok sam je čekao s Helenom.

Odvezao sam ih kući uz dogovor da večeras izađemo svi zajedno. Došao sam kući a Zorana mi nije izlazila iz glave, bio sam napaljen na nju, ali pokušavao sam zaboravim koliko mogu na to jer ipak je ona rodica moje djevojke.

Navečer sam se spremio i krenuo po njih. Došao ispred kuće gdje mi je živjela djevojka, i sačekao ih par minuta prvo je izašla Helena, lijepa kao i uvijek poljubili smo se, ali onda je izašla Zorana u kratkom šo.cu ispod kojeg se vidjela crta g..e, a gore top ispod kojeg su gru.i izbijale doslovno. Zagledao sam se u nju, počeo gutati gned bila je nevjerojatna, gledao sam da sklonim pogleda s nje koliko sam mogao djevojka ne primijeti, ali bila je toliko dobra da sam je gu.ao očima.

Ušli smo u auto i krenuli prema gradu. Ubrzo smo bili u jednom diskoteci, kako smo ušli u nju, momci su počeli da se okreću za nama buljeći u Zoranu.

Sjeli smo u separe sa još par drugara i drugarica, a Zorana je sela kraj mene, nisam skidao pogled s njenih koljena cijelu večer.

Negdje oko ponoći Helena je s jednom prijateljicom otišla vani malo popričati jer se nisu dugo vidjele, a ja sam ostao sa Zoranom u diskoteci. Počeli su joj prilaziti neki momci i smaraju je, a ona je meni rekla hoćeš samnom vani, ne znam što ću sa ovim debilima.

Krenuo sam za njom izašli smo vani, pokušali smo naći Helenu i drugaricu ali ih nije bilo nigdje, pa smo odlučili se malo provozati.

Ušli smo u auto i krenuli da napravimo par krugova po gradu, i započeli razgovor.

Što je dosadili ti udvarači pa bježiš rekao sam joj kroz smijeh.

Ma kakvi udvarači svi kreteni, nitko zanimljiv nema, stvarno ne znam gdje je tebe moja rodica tako slatkog našla među ovim seljacima odgovorila je.

Trznuo sam se i napalio kad sam čuo što je rekla, i nasmijao se.

A ona je pitala što ti misliš o meni, sviđam li ti se ja?

Šokirao sam se pitanjem, nisam znao što da odgovorim ovaj sviđaš mi se, i ne, hoću reći slatka si, zgodna.

– Mm kako volim kad si tako sladak i stidan, kako si se spetljao, a maloprije ne skidaš oči s mene odgovorila je. 

Pogubio sam se, bio sam na..ljen nisam znao što da radim, ra..alio bih je od ku..a, ali opet možda ku..a provocira i izaziva namjerno.

– Što je što si se uplašio reci da ti se ne sviđa ovo rekla je i skinula top.Ispale su ogromne grudi, zagledao sam se u njih i naglo zakočio, hajde odoli im rekla je? Malo po malo nestajao je cijeli u njenim ustima, i gutala je skoro do kraja, gubio sam kontrolu jako je uzeo za kosu i počeo nabijati jako, gušila se, pljuv.čka je izlazila na us.a i brutalno je na.ijao u.ta.