Sa mojim deckom Niđom nije me čekala nikakva budućnost, a s njegovim ocem već je moglo biti nešto

      Comments Off on Sa mojim deckom Niđom nije me čekala nikakva budućnost, a s njegovim ocem već je moglo biti nešto

Sa mojim deckom Niđom nije me čekala nikakva budućnost, a s njegovim ocem već je moglo biti nešto. 10 godina je stariji od mene, baš koliko i ja od Nikole. Kao što sam rekla, Nikola je želio da se opet nađemo, a ja sam ga izbjegavala zbog njegova oca. No, jučer je Niđo upao u moj stan ljut i izvan sebe.
– Gaduro, nisi mi rekla da te ševio i moj otac. Ne prestaje pričati o tebi čini mi se da se zaljubio a ti si jedna velika d… koja to ne zaslužuje. Samo da mu kažem šta je bilo između nas… – Na to sam ja vrisnula i počela plakati:
– Ne govori mu Niđo, tako ti Boga i svega u životu. Želim provesti budućnost s tvojim ocem. Preklinjem te. Učinit ću baš sve što želiš – bila sam očajna.

Čak sam pala na koljena pred njega i ljubila mu ruke i preklinjala da mu ne govori ništa.
– Učinila bi baš sve? – pitao je.
– Ama baš sve ako obećaš da mu nećeš reći – rekla sam znajući šta mu je na umu. A i vidjela sam da mu je kita kruta i uvećana.
– Onda smo u pravom položaju – rekao je i otkopčao šlic a iz traperica je ispala njegova gro.ada.

Uzela sam ga u ruku i par puta natekla ko.icu preko gl… pa palcem milovala gl… dok sam ga li.ala po dužini. Zatim sam mu polizala ja.a a on je počeo duboko di.ati. Nakon toga strpala sam ga u us.a i počela strastveno pu.iti. I pu.ila sam ga i gladila mu ja.a.

On ga je počeo nabijati u moja us.a sve dublje i mislila sam, ugušit ću se i povratiti. Ali nisam smjela… Počeo se trzati i tresti i napunio je moja usta ku..em i spe..om.
– Progutaj – naredio mi je. Bila sam njegova robinja i morala sam ga poslušati. Sve sam progutala.

Nakon toga me podigao i zgrabio me za si..u.
– Dobra si ti curica – rekao je i poderao mi blu.u. Dugo se igrao mojim bujnim si… i sve više se napaljivao. Odjednom me je gurnuo na zid, skinuo jako brzo hlače i ga… i obavio moju nogu oko sebe. Osjetila sam kako mu k… pul.ira i bridi

Ciknula sam i zajecala a on je svojom rukom prekrio moja u.a. Nisam mogla disati. Gu..o ga je snažno, brzo i bez milosti, tu..o me je divlja.čki. Nakon toga rekao da ce me uvek zvati…