Dosla komsinica i kako živi sama zamolila je moje roditelje da joj ja pomognem oko sređivanja stna

      Comments Off on Dosla komsinica i kako živi sama zamolila je moje roditelje da joj ja pomognem oko sređivanja stna

Dosla komsinica i kako živi sama zamolila je moje roditelje da joj ja pomognem oko sređivanja stna… Imam komsinicu koja živi u inostranstvu te dolazi svake 2 godine. Komšinica ima oko 60 i nešto godina ali je zato riba ipo još prije par godina sam počeo da je zagledam i odmjeravam njene obline. Ovog ljeta komšinica je došla na odmor i kako živi sama zamolila je moje roditelje da joj ja pomognem oko sređivanja stna, naravno moji roditelji su se složili oko toga.Sutradan su trebali da idu na more 10 dana, a sa njima sam trebao i ja da idem međutim insistirao sam da ostanem kod kuće zbog izlazaka. I ako nisu bili sretni sto me ostavljaju samog kod kuce ipak su otišli i zamolili me da ne pravim gluposti. 

Tog dana kada su otišli na more odnosno krenuli ja sam otišao kod komšinice da joj pomognem oko spremanja stana.

Tog dana sam stvarno bio na..ljen i samo sam želio da ga st.vim ali najveća zelja mi je bila da imam matoru komšinicu. Kada smo počeli čistiti kada god se na.nula da nešto obriše ili podigne gledao sam joj u gu..cu a posebno sam obraćao pažnju na noge, čak sam je i par puta uhvatio za g..icu. 

Rekavši joj da moram u wc rekla je da ćemo napraviti pauzu te da će ona napraviti kafu otišao sam u wc i brzo izd… zamišljajući kako je je..m.

Kada sam izasao iz wc sjeo sam na fotelju i gledao joj u stopala sve bi bilo uredu da mi nije bio na.ignut k..ac to je komšinica op.zila te se lagano osmjehnula vidjevši da joj gledam u stopala odglumila je kako je bole i požalila se kako nema nikog da jo izmasira čim je to rekla odmah sam se ponudio i skupio hrabrosti da probam liz.uti prste na nogama.

Počevši ih ma..rati govorila je kako je to poželila i kako joj to godi, međutim drugu nogu mi je neofirno stavila na k..ac u meni je vatra g.rila od sreće. Skupivši hrabrosti lagano sam počeo da joj si.em nožne prste i da li.em između njih. 

Rekla mi je da joj ga stavim i lagano na.ijam… Izvadio sam ga i rekao joj da se na..zi ispočetka nije htjela ali sam je nagovorio kada sam joj stavio počela je da vrišti kao da je ud..m i govori je.i svoju komsinicu kao najveću k…u.

Prije nego sto sam sv…o izvadio sam ga te joj rekao da mi po.uši, te je to odmah i uradila kada sam joj svr..o u usta i po si..ma rekla mi je kako je ovo poželila te da ce to biti 10 nezaboravnih dana u mom zivotu.