Kako me imao matorac…

      Comments Off on Kako me imao matorac…

Kako me imao matorac… Zdravo ja sam Sara i podelicu sa vama jedno svoje iskustvo sa matorcem.

Upoznali smo se preko facebook-a, najpre dopisivali i dogovorili da se upoznamo. Ja sam imala 24 godine, a on 68. Odmah sam mu rekla da ne zelim bilo kakva poznanstva ili druzenje vec da zelim povremeni s.x sa njim jer me pa.e matorci.

Otisla sam na adresu koju mi je dao. Otvorio je vrata jedan visok, markantan gospodin sa sedim brkovima. Upoznali smo se i ja sam usla. Razmenili smo par recenica i on je otisao do kuhinje da donese pice.

Nisam gubila vreme, skinula sam sve sa sebe, legla na kauč i raširila noge. Usao je na vrata i kada me video u tom polozaju prisao je i stavio svoju glavu izmedju mojih nogu i poceo je da je li.e.
-Mmmm kako si vlazna, kako ti je lepa i socna pickica.

Skinuo je sve sa sebe osim bokserica, ja sam mu ih lagano skinula i pocela da mu mas..am ja.a, usnama sam obuhvatila njegov gl.vic i pocele da ga si.am i dr..m rukom.
Li.e mi klito..s, s.sa ga a pomalo i gr.cka. Stiskam mu nogama glavu i kazem mu da zelim njegov jezik unutra. Osetila sam njegov vreli jezik u p..kici. Drhtim i ubrzano disem. Ispustam svoje sokove na njegovom vrelom jeziku a on me i dalje je.e svojim je.ikom.

Uzima svoj kur.. u ruke i lagano ga trlja o moju p..ku koja je skroz mokra. Podizem svoju g… i stavljam mu do znanja da ga zelim u sebe. Ulazi lagano, ali samo gla..c par puta ga va.i i stavlja i onda mi ga nabija jako do j..a. Drzim mu gu..ve i ne dajem mu da ga iz.adi napolje. Ubrzava ritam a ja.a me uda.aju po gu.i. Cure sokovi iz moje pi..e na sve strane.

Ljubimo se strastno, li.e mi sis. i gricka bra..vice. Podize mi noge na ramena i ulazi sve vise i n..ija sve jace. Moja pic..ca se grci, a on ga nabija sve jace i jace. Ubrzava ritam pa onda uspori pa opet ubrza. Izvadio ga je pa nabio skroz i tako par puta i nastavlja da me je.e jako. Osetila sam vrelinu i kako se ku..c trza u meni, sv..o je. Izvadio je ku..c a iz moje pi..e je potekla vr.la sp..ma.

Ponovili smo jos jednom to vece. Jako dobro se drzi za nekog ko ima 68 godina. Nastavili smo i dalje da se druzimo.