Stalno mi je pricala kako je bila verna decku dok je svoju kantu isticala…

      Comments Off on Stalno mi je pricala kako je bila verna decku dok je svoju kantu isticala…

Stalno mi je pricala kako je bila verna decku dok je svoju kantu isticala… Ja sam Zole imam 45g. običan prirodan. Pričaću vam o Jeleni. Nismo se puno poznavali. Uvjek smo se samo pozdravljali. Okreto sam se za njom imala je dobru kantu. Više sam je gledao u oči jer to me ložilo više. Ona je u vezi s mlađim momkom. Imao sam strpljenja bio sam uporan .

Na plaži sam povremeno pričao s njom zezali se kad je sama dolazila. Kako je vrijeme prolazilo zbližili smo se. Samo sam je gledao u oči. Reče mi da joj momak radi u Sloveniji i dolazi svakih 10 dana. To mi dalo priliku da je o..lim. Pričala mi kako joj fali momak i kaže da ga nikad nije pre.arila. Ja joj slagao da sam u vezi i da se ne viđamo.

Jednog dana smo sreli na drugoj plaži nije bilo nikoga izvela je psa. Tu smo se već počeli grliti. Reče mi da je strah da niko ne sazna. Ja sam joj reko da ne brine, jer nisam kao drugi koji rasturaju veze iz zavisti. Ta plaža je bila divlja kraj Une niko skoro ne dolazi. ona je imala na sebi haljinicu. Bilo je grmova gdje se može sakriti. Ispočetka se nećkala dok smo se grlili. Onda je odjednom me snažno zagrlila poljubila svojim usnama Osjetio sam strast qu.ac mi se d… spustio sam joj ruke na bu.ine ona je još više ppludila i rekla da me odmah želi. Zamakli smo u grm i skinuli smo se… Zastenjala je i ja sam je je…o i mislio da ću svr..ti brzo. Uhvatio sam je za struk i na.ijao z.uza . Ubrzo je vrisnula i sv..a i ja sam sve jače je.o. Ne mogu vam opisati kako je bilo slatko. Pička joj bila vrela mo.ra Dugo sam je j..o a ona uživala a onda sam i ja sv..io po njenim gu…vima punomsperme je bilo. Poslije smo se obukli m.zili i pričali Reče mi da se možemo naći opet kasnije.

I tako smo se nalazili dok joj momak u Slovenij radi. Jelena je baš dobra prirodna i reče mi da nikad nije ovoliko svr..vala kao sa mnom. Meni je bilo slađe jer je tuđa he he. Čak mi rekla jednom da želi zbog mene prekinuti s momkom jer sam kao bolji od njega. Ja sam je odvrario od te namjere. To joj se svidjelo i što sam diskretan.