Zaposlen sam u gradskoj upravi, oženjen ali ova je htela…

      Comments Off on Zaposlen sam u gradskoj upravi, oženjen ali ova je htela…

Zaposlen sam u gradskoj upravi, oženjen ali ova je htela… Zaposlen sam u gradskoj upravi, oženjen, četrdesetih godina, još veoma aktivan, bavim se sportom svakodnevno. Imam koji kilogram viška ali mi ne smeta. Poprilično visok. Ne pijem, ne pušim, ali volim žene. U kancelariji do moje radi jedna osoba, ne preterano lepa, ali veoma zgodna. Kod nje u kancelariji provodim kafe pauze. Primetio sam da joj ne smeta moje društvo, čak šta više, kad sam ja kod nje uvek je nasmejana. Naše kafe su obično uz neobavezni razgovor. A da, nije udata. Kako mi se učinilo, flertovanja je sa mnom. Uvek su to bile izjave pune dvosmislenosti. Na ivici provokacije.

Kad bismo pričali znala bi se proterati što je za mene bio znak. Jednog dana sam joj rekao da bi mogli otići na ručak posle posla. Pitala me je da li smem sam sa njom ići. Odgovorio sam naravno da smem. Otišli smo peške do restorana. Seli jedno nasuprot drugog i ručali. Ništa nije nagoveštavalo da bi moglo biti nečega više. Nekoliko puta smo se dodirnuli nogama ispod stola i obavezno se izvinili jedno drugom.

Kad smo ručali, tražio sam račun. Ona je rekla da želi da plati. Odgovorio sam ne razmišljajući da nijedna koja je bila sa mnom za stolom nije platila. Počela je da se smeje. Shvatio sam šta sam rekao.

Izašli smo i krenuli peške. Ona se i dalje smejala. Ja sam joj rekao da bi ona mogla platiti ako ne prestane. I dalje se smejala. Naišli smo pored hotela. Uzeo sam je za ruku i uveo u hotel. Nije se bunila. Dobio sam ključ od sobe i ušli smo u lift.

Kad smo ušli u sobu približila mi se i rekla šta sad. Poljubio sam je. Odmah je prihvatila. Ljubili smo se, Legla je i raširila noge. Tražila je da joj po.unim i g… ona je rekla da joj treba nešto deblje.

Moja muškost se podigla taman koliko je trebalo. Počela je da vrišti, stavio sam joj ga i po.eo da je j…

Jesi li platila, pitao sam. Odgovorila bi da bi volela platiti i sutradan.