Zete o ovome sam oduvek mastala

      Comments Off on Zete o ovome sam oduvek mastala

Zete o ovome sam oduvek mastala Nekoliko dana pred polazak na more,zeni iskrsnu nesto na poslu i morala je da ostane jos kuci,pa da dodje sa klincom tek 2 dana posle ugovorenog polaska.Kako ne bi izgubili smestaj dogovor je pao da ja i tasta idemo kad je i trebalo,a zena da ne bi dolazila sama sa klincom ostace i tast da dodje sa njima.Cim sam to cuo odmah mi je svasta proslo kroz glavu,ali i tasta je bila vidno srecna.

Spakovali smo se i krenuli ja i moja tasta. Od samog polaska primetio sam da je obukla haljinicu iznad kolena koja je otkrivala njene prelepe bu.ine. Posle dugog putovanja stigli smo i na primorje.

Izmoreni od puta dogovorili smo se da se istusiramo i legnemo da odmaramo,taj dan da se ne ku.amo. Posle njenog tusiranja odlazim ja i vracajuci se u sobu primeti da me ta.ta sacekala u ga..cama i brusu. Rekoh joj nisi jos legla, gledajuci joj pravo u s..  i prelazeci ocima preko celog tela. Rece mi cekam tebe i nasmeja se.

Nesto sam se ukocila od ovolike voznje pa ako bi mogao da me izm..iras bilo bi dobro.Znao sam da je to prilika i rekoh joj sve za moju tastu,a ona samo pogleda ispod oka kroz blagi osmeh. kako sam bio u box…cama.

Ona leze na ledja,otkopca brus i kaze lakse ti je ovako da ne ki.as ruke. Uzeo sam mleko za telo, stao pored kreveta i sipao po njenom lepom telu. Rece mi iz.asiraj mi i noge,bas su se ukocile.

poceo sam da je ma.iram ledja,ali sam jedva cekao samo da sidjem do gu.e.Posle nekoliko minuta presao sam na ma.azu bu.na.Osetio sam ubrzano disanje taste koja kao da je bila na sedmom nebu.

U jednom potezu sam ih svukao i uhvatio sam je za bo.ove i poceo da je na.ijam sve jace. Pogledao sam je i nasmejao se a ona je opet uzela vec me.an k..c i pocela da ga li.. i p..i.