Moja žena zapela da proba obrezanog

      Comments Off on Moja žena zapela da proba obrezanog

Moja žena zapela da proba obrezanog Već dvadeset godina sam u srećnom braku sa mojom suprugom Milenom,koja je mlađa od men 12 godina.Trenutno imam 52 a ona ravno četrdeset godina.Imam utisak da se sad tek razradila što se tiče seksa,postala je nezasita. Za danas,ću vam napisati epizodu koja je imala sa našim podstanarom,prošle godine.. Bio je to Samac srednjih godina 40,otprilike, Edin se zvao,koji je poslom došao u naš grad izdaleka. Od prvog dana ćutljiv,o svom poslu, vitke građe, reklo bi se po licu,da ga život nije mazio…. Iznajmili smo mu sobu sa kupatilom koja je bila u zadnjem delu kuće. Gotovo da je bio neprimetan,mogli smog a videti samo popodne, kad je pio kafu na dvorištu… sam.
Sve teže sam mogao da postignem kod žene, malo sam se ugojio, brzo se zadišem… Milena je počela da zbija šale, govoreći, posle s..sa, da bi joj odgovarao neki mlađi I izdržljiviji…To se ,vremenom pretvorilo u zbilju, ja sam se priključio toj ideji, ali kako realizovati, naći pravog a da bude maksimalno diskretno?

Tavorilo je to jedno vreme …dok,jednom naš podstanar Edin I ja nismo popili kafu,popodne,što je vremenom prešlo u naviku….pričao je kako ga je žena ostavila,ima sa njom sina koji živi u drugom braku,pričao je još svašta,ma tuga jedna…Jednog dana smo se dotakli žena,muški razgovori,što ćeš….Komšija Edin je bio prilično pričljiv,govorio je kako mu se sviđaju koleginice,ali nikako “da ga ušteka” što bi on rekao.Nikako da legne s nekom.
Rodila mi se ideja. Pa rešenje je bilo ispred nosa….Kako da sad to predstavim Mileni?
Isto veče,posle,nazovi seksa,upitah milenu: Jesi razmišlajla o Edinu? Jel bi mu se podala?
S njim? Gl sno se nasmejala…ti to ozbiljno?   I to je bio razgovor za večeras….
Narednih dana,počeo sam više da obraćam pažnju na Edina,na detalje u vezi njegovog života…Svatih da,Edin samara majmuna u mraku svoje sobe svakodnevno…da bi naskočio na bilo koju….Pun mu je telefon g..ih žena I video materijala.
Nedugo zatim, jedno veče, dok sam pio kafu sa Milenom,deca nisu bila kod kuće, ona reče: Znaš, razmišljala sampodala bi se Edinu, obrezani nisam nikad probala…. samo,mislim da on, ne bi hteo….
Ništa ti ne brini,rekoh…..
Narednog dana,eto mene opet kod Edina….Kad je počeo opet o ženama,rekoh mu:Nab.ciću ti moju Milenu,da te malo smiri…On se trgnu:Šta to pričaš,komšija ….Skrenuo je razgovor na drugu temu…Kad smo se razilazili,rukovali smo se a Edin:Ono si se bio šalio,komšija,zar ne?


Nisam komšija…I okrenuo sam se I otišao….
Narednoh dana,dok sam bio na poslu,stizale su mi SMS poruke I od Edina I od Milene…
Ugovorio sam jednu popodnevnu kafu za nas troje.Njemu sam napisao da ne d..a,nek čuva spe..u.Njoj sam napisao da se spremi za popodne ,,,,,Ja sam taj dan bio potpuno nezainteresovan za posao.Došlo je I popodne,vrelo septembarsko…..
Vratio sam se sa posla I odmah otišao do Edina,koji je pristavio kavu.U zadnjem delu kuće je bila jedna garniture gde se pila kava,isod vinove loze.Obzirom da je kuća bila na lakat,s ulice se ništa nije moglo videti.Poslao sam poruku Mileni:Gde si? Stiže mi poruka:U apoteci sam,kupujem pilule,dragi.Obre..nog pri.am bez kon..ma…Mislim da mi se urutio u momentu.pogledah u Edina,on se sav uzvrpoljio.Konačno,čujem kapiju,stigla je.Ulazi na prednja vrata u kuću,samo je mahnula nama dvojici,koji smo sedeli….Za pet minuta,koji su meni trajali kao večnost,evo je …Pojavila se na zadnjem izlazu,na terasi…Crni svileni bade mantil,kimono…koji je sezao do pola b.tina…ispod ništa,videlo se….bosa….zajapurena u licu ….prišla je..Pa momci,da ne dužimo mnogo….Njih dvoje uđoše kod Edina u sobu,ja sam ostao napolju,pored poluotvorenog prozora od njegove sobe…..sve se lepo čulo,ne verujem da je trajalo duže od pet minuta,kad nisam odlepio…..pri.ila ga je u momentu,na.unio je Milenu spe..om kao u priplodnu kuju,samo u nekoliko trzaja,čvrsto se pripio uz nju dok nije I za.nja kap završila u njenoj ma..rici.
Izlaze napolje oboje…Milena reče da popijemo kafu,pa onda drugo poluvreme….Edin je ćutao I smeškao se….taj drugi deo vam ne mogu ni opisati….sve je pucalo,razvaljivao je kao da je tuđa….ne znam kako sam ostao normalan…..
Od tada je Milena srećna I zadovoljena…..na svakih par dana,posećuje Edina u njegovoj sobi…Od pre nekog vremena,često u samu zoru,pre posla,kad svi spavaju ……U povratku I mene zadovolji,dovoljno je da joj osetim miris ….Nekad mi prvo pokaže p..ku,čupavu I ule.ljenu od spe..e,iz tvrde ob..zane ba.ine,koja se polako cedi niz butinu…..Savladala je I tehniku duboko grlo,sad pu.i za medalju,gu.a ga celog….U više navrata sam joj svr..o po faci,na njen predlog
Onaj njen crni kimono se ne pere nikako.Čuva ga u posebnom delu ormana.Prošaran je flekama I štraftama,kako je svr..vao po njoj,kad je raspoložen da ga izvadi,čak ima I po leđima kad joj ga na.ija z..za……Kladio bi se da je upio pola litre spe..me
Taj kimono kad vidim I onjušim ,digne mi se u momentu….
Danas mi je poslala poruke dok sam bio na poslu:Dragi,u subotu idem na jedan ručak u restoran sa prenoćištem. Dolazi Edinov sin, da se vidi sa ocem, obzirom da mu je osamnaesti rođendan.