Pa šta ako si trudna

      Comments Off on Pa šta ako si trudna

Pa šta ako si trudna

Moja supruga je trudna, i ja nju najiskrenije volim. Pored toga, jako me pali, ali sam na prvu bio malo uplašen jer je trudna i mislio sam da možemo naškoditi plodu. Kako smo nakon istraživanja utvrdili da je sve bezbedno, upustili smo se u ovu avanturu i u osmom mesecu trudnoće. 

Bila je hladna majska noć. Imali smo društvo, kako smo ih ispratili, tako smo počeli da se spremamo za spavanje. Sve sa nas je bilo za pranje, pa je moja supruga skinula sve osim gaćica još u kupatilu i krenula prema sobi. Ja, na trećem pivu, bacim majicu na pod dnevne sobe, uhvatim je za si u levom, a usta desnom rukom, šapnem na uvo:

– Polako, idemo do spavaće sobe, ne plaši se.

– Mhkmkhm…

– Samo tiho, ne sekiraj se ništa. 

Kad smo ušli u sobu, okrenula se prema meni. Počeli smo strasno da se lju imo, dok je ona rukama pokušavala da svuče moju trenerku. Sela je na krevet, ja raširio noge, a zatim je ona mene uhvatila za bokserice, svukla ih i uhvatila me za du e. Svom silinom je zgutala moju nab klu ki u i gu ala je sebi u usta do granice povra anja. Nemaći kud, uhvatio sam je lepo kos, pokupio u rep i tako je držao. Meni iza leđa, a ispred nje se nalazi ogledalo, pa je iskoristila priliku da me blago okrene i da gelda svoj odraz dok mi pu i, a je je držim za kosu. Ne znam da li ćete mi verovati, ali sam video osmeh na njenom licu dok joj ku c bio u us ma. Izvadila ga je ba vog, razmazala to sebi po licu i vratu i nastavila sa prthodnim poslom. Sledeći vađenje je iskoristila za razmazivanje si a. 

Ne mogu, a da ne kažem da ovo nikada ranije nije uradila. Jako sam se napalio, te sam je lagano povukao za kosu i oborio na krevet, dok su joj noge još uvek na podu. E sad, kako je stomak prilično velik, misionarska poza nije bila moguća. Jedna od retkih izvodljivih je bila da legnemo u položaj male i velike kašike, na levi bok i da krenemo da se je mo kao zečevi. Naravno da smo okrenutni prema ogledalu, da možemo lepo da se gledamo dok se j mo. Mislio sam da ne voli u usta, pa nisam hteo po faci, te sam joj isprskao sise, ali mi njen razočaran pogled na kraju dao znak da će verovatno uskoro biti nove priče sa malo drugim krajem.