Došla strina da pita mamu da joj pomerim namestaj…

      Comments Off on Došla strina da pita mamu da joj pomerim namestaj…

Došla strina da pita mamu da joj pomerim namestaj… Jednog letnjeg dana sedeo sam kuci i gledao TV.Cuo sam kada je dosla strina i pricala sa mamom,zatim je dosla u moju sobu i pitala me:

-Mozes li doci da mi pomognes oko namestaja,pocela sam sa krecenjem?

Jedva sam cekao to da mi kaze.Naravno pristao sam.Dosao sam kod nje,rekla mi je da sednem,da prvo popijem kafu pa da pocnemo. Dok je kuvala kafu gledao sam je,tako izazovnu,u onoj njenoj uskoj tranerci koja pokazuje oblik da sam imao utisak da ce bas tu i puci. Hteo sam da i ona to primeti pa moju izraslinu nisam toliko ni skrivao.

Popili smo kafu,usput mi je ona pricala neke price koje nisam ni slusao,nisam ni mogao od tog njenog procepa medju nogama.Gledao sam kao hipnotisan. U tom momentu je ustala i rekla mi:

-Hocemo li majstore nesto radit?

-Hocemo ,rakao sam odlucno a k… je i dalje stajao uspravno.

Rekla mi je da podignem jedan kraj kauca da bi ona mogla da pruzi tepih.Kada sam podigao i uspravio se ispupcenje na pantalonama je doslo do izrazaja,nije mogla da ne vidi.Pogledao sam u nju a ona je izbezumljeno gledala,uhvatio sam joj pogled.

Pomislio sam danas cu je… moja je kud puklo da puklo. Posla je na sprat i rekla mi da krenem za njom.Dok je isla uz stepeniste uvijajuci se ispred mog nosa jedva sam se suzdrzao da je ne uhvatim …. Sve je vise i vise gledala u mene.Rekla mi je da joj je vruce i da mora da se presvuce.

-Pomeri ovaj kauc dok se ja presvucem,rekla je.

Pomislio sam da je primetila da je gledam i da je otisla obuci nesto komotnije.Kada se pojavila bila je samo u nekoj letnjoj haljini ne duzoj od kolena:

-Lakse se dise,mogao bi i ti obuci neki sorc,skini te pantalone bas je vruce,rekla je strina.

Rekao sam da moram otici do kuce,ali ona je bila brza izvadila je iz ormana neki stari sorc i ustupila mi.Otiso sam se presvuci i resio sam da i ga e skinem,neka vidi koliko pati za njom. Ostao sam samo u sorcu.Usao sam a strina je slagala stvari tako n….. da joj se suknja toliko podigla da se sve videlo.

Prisao sam polako iza nje i pao na kolena lagano sam podigao s..nju da ne oseti ,mozda je i osetila ne znam ali sam video da ne nosi g…. Hteo sam da eksplodiram.Prisao sam licem do njene p… i jednim pokretom je liz.uo.Trgla se ali se nije okretala,sacekao sam sekund na reakciju a zatim sam nastavio sa liz.. najsladje pi…Liz… sam kao lud zavlacuci jezik koliko sam mogao.Ona je samo sten… i uvijala se kao ku….Ustao sam skinuo se i rekao joj da se okrene.Okrenula se i videla mog lepotana u punoj snazi.

-Pridji strina i stavi ga u us…. Joj kako je dobro pu…la,nije mi trebalo malo kada sam poceo da joj punim usta.Nije ga ispustala iz usta.