Živim sa mužem koji je veoma imućan i stariji 20 godina od mene

      Comments Off on Živim sa mužem koji je veoma imućan i stariji 20 godina od mene

Živim sa mužem koji je veoma imućan i stariji 20 godina od mene. Ko nije za to da žena treba da bude poslušna i da se potčini u svakom smislu te reči svom gospodaru (mužu) sigurno mu se neće svideti moja ispovest. Crnka sam i veoma sam lepa i zgodna, uvek doterana i obučena, jer moj muž to voli. Naravno, on je u moj izgled uložio dosta novca, jer me je bukvalno kupio od roditelja koji su seljaci, sa mojih 18 godina. Odrasla sam u sredini gde je normalno da se žene i ženska deca redovno tuku i to ne bilo kako, nego po g…. i bez pogovora, sa kaišem, vrbovim prutom (koji same moraju da uberu), a boga mi i sa koprivom. Posle svakih batina je bilo obavezno klečanje u ćošku na kukuruzu.

Kada je moj sadašnji muž došao i dogovorio sa sa ocem da me odvede bila sam presrećna i mislila sam da je tu mojim mukama kraj. Sedeći u luksuznom i skupom automobilu maštala sam o raskošnom i bogatom životu. Moji snovi su se srušili čim smo ušli u njegovu prelepu vilu sa bazenom i poslugom. Odmah mi je rekao šta se od mene očekuje i to da je vrlo strog, i da ću i dalje da dobijam redovno batine po g…

Bila je nedelja i pozvao me je u dnevnu sobu strogim glasom. Znala sam da se moram odmah nacrtati ispred njega, jer i za najmanje kašnjenje bila sam kažnjavana tj. prut je radio po g… Umirala sam od straha, jer nisam znala da li me i kakve batine čekaju. Kada sam ušla u sobu pred poslugom, što je inače normalno, rekao mi je da dobro isturim preko stranice fotelje i da čekam.

Najviše me je ubijao taj strah dok čekam na b….

Onda sam čula i drugi nepoznati glas u sobi. Pričali su, o poslu malo, a onda se čulo:
– Sada ćeš da vidiš sta je poslušna i dobra ženica.

Osetila sam hladan dodir širokog i kratkog kaiša na g i znala sam da je to samo zag pred baine. Nisam smela da se pomeram, ni da plačem glasno, jer za to bih bila dodatno kajena. Udarao je brzo i jako, a ja sam morala da brojim naglas i da posle svakog udarca kažem: „Hvala gospodine moj”.

Onda sam čula da je rekao:
– A sada ti izaberi sa čime ćeš da obradiš d… ku.ki. – Osetila sam prvo gla.no da.anje, a onda i prvi udarac prutom… Bol je bio jak, guza mi je gorela i nisam smela ni da pisnem. Za..rizla sam peškir i trpela kao i uvek kad su batine, jer sam znala da ako samo pisnem dobijam dodatno po nogama.

Posle 50 udaraca nepoznati gospodin je rekao:
– Mislim da je dosta za sada. – Odmah mi je muž naredio da se dobro na…. na kr..etu da bi „ispraznio ja.a” pre nego me pošalje u ćošak. Podigla sam se na kolena i laktove, a onda je usledio ša…, jedan, drugi, treći… – Meni ćeš da pu… ku… dok te gospodin je.. u g….

U isto vreme sam osetila oba ku…, samo što je jedan bio poznat i znala sam kako moj muž voli da mu pu.., a drugi u gu…koja je gorela. Brzo su sv.. uz glasno daht.nje i ja sam bila poslata u ćošak na kleč…. Čekala sam dozvolu da izađem i dalje naredbe.

To je samo jedan dan u mom životu u zlatnom kavezu iz koga ne želim da odem, iako treba da trpim batine i poniženja…