Balansirao sam vrlo uspešno između ćerke i majke

      Comments Off on Balansirao sam vrlo uspešno između ćerke i majke

Balansirao sam vrlo uspešno između ćerke i majke, često bivao umoran, ali je nekako išlo. Vesna i ja smo koristili svaki slobodan trenutak da zadovoljimo svoju požudu, i to zabranjenim. Kaća nije ništa primećivala. Doduše, imala je i obaveze na faksu, tako da je na druge stvari gledala ravnodušno. Spremala je ispite, dala mi malo slobodnog vremena koje je ispunjavala mama Vesna. Išlo je tako sve do jednog prepodneva, kada…

Uostalom bolje da vam ispričam sve. Bio je petak pre podne. Kaća je imala ispit, pa mi je Vesna javila da neće na posao i da možemo iskoristiti to vreme za naše ”igrice”.
Stigao sam kod Vesne i bukvalno, sa vrata na alio na nju. Ušli smo u njenu sobu i nastavili sa ”igrom”. Sve je išlo svojim tokom:
Vesna ga je pri ala u svim po ma, uživali smo oboje i bližili se vrhuncu sladostrašća. Karao sam Vesnu z uza i planirao da joj napunim utrobu, kada se vrata otvoriše. Na vratima je stajala Kaća i sa nevericom gledala u prizor koji je za ekla u spavaćoj sobi svoje majke. Neprijatna tišina je vladala nekoliko trenutaka, a onda se Kaća okrenula, zalupila vrata i otišla u svoju sobu. Vesna i ja se brzo obukosmo i krenusmo za njom. Kaća je zaključala svoju sobu i vikala da ne želi više da nas vidi. Uzaludne su bile naše molbe da nas pusti unutra. Plakala je i vikala da ne može da veruje, da smo je izdali i slično. Nakon nekog vremena, Vesna i ja sedosmo u dnevnu sobu. Ćutke zapalismo po cigaretu. Sedeli smo tako, ne znam ni ja koliko dugo, kada Kaća izađe iz svoje sobe. Samo je rekla:
-Želim da mi kažete kako se to desilo! Vesna i ja počesmo priču. Zamuckujući i nesigurno nekako smo joj objasnili kako se sve desilo. -Jednostavno se desilo, kažete?! -upita Kaća. Mi samo klimnusmo glavom.
-Sada ćete to da uradite,ovde,ispred mene!-Reče Kaća odlučno. Mi smo se pobunili, ali nas ona prekide rečima: -Odmah, sada, ovde! A ja ću da gledam!

Pošto smo uvideli da se Kaća ne šali, Vesna je prišla fotelji u kojoj sam sedeo i nesigurno me poljubila. Uzvratio sam joj polju ac, -Hajde, malopre ste bili mnogo življi! -upozoravala nas je Kaća. Vesna mi skide majicu i poče da mi ljubi gr di. Bilo mi je užasno ne ijatno, dok je Kaća netremice gledala u nas. Nije više plakala, ali nas je gledala s prezirom. Vesna mi je otko čala pantalone, skinula ih, a zatim je skinula i moje bokserice. Ruke su joj dr tale, sigurno joj nije bilo svejedno. Nisam gledao u Kaću, jer me je bilo sramota. Vesna je bila majstor, pa je i u ovoj situaciji uspela da me na li. Mislio sam u sebi da je nemoguće da ću se na aliti u ovakvoj situaciji. Onda sam pogledao Kaću i zaprepastio se. Ona je zavukla ruke ispod donjeg dela svoje tre erke, u g ice i trljala sv ju ribicu! -Kaća…-krenuo sam nešto da kažem, ni sam ne znam šta. Tako sam se bio napalio da nisam stigao da upozorim Vesnu na vulkan koji će uskoro proraditi. Uz glasne uzdahe, napunio sam Vesnina u ta. Ona se, tako punih ust , okrenula ka Kaći, koja je prokomentarisala: -Hmmm…Tako je mamice! Progutaj malo, a ostatak možeš podeliti sa mnom!

Tada ustade Vesna sa troseda i reče: -Možemo u moj francuski ležaj da malo odmorimo! -Ako mi obećate, da ćemo ovo ponoviti još koji put, sve vam je oprošteno! I možemo na mali odmor! -reče Kaća. -Naravno, da ćemo ponoviti! -reče Vesna i svi se nasmejasmo i odosmo u krevet na zasluženi odmor.