Svekar se strasno posvadjao sa sinom zbog mene…

      Comments Off on Svekar se strasno posvadjao sa sinom zbog mene…

Posle dve godine muž mi je otišao u inostranstvo na par meseci i tamo je još uvek, samo je dva puta bio po deset dana da bi zadržao tako posao. Od prvog dana kako mi je muž otišao, kad svekar radi drugu ili noćnu smenu, oko sedam sati mi donosi kafu i probudi me poljupcem:
– Kafica za šaćerušu. – Kada završimo sa kafom pri odlasku me opet poljubi i tako svaki dan me pomazi bar desetak puta i poljubi. Posle šest meseci sam toliko navikla na njegove nežne zagrljaje i poljupce da kada nešto radi, fali mi njegova nežnost. Svekar je bio u prizemlju a ja na spratu. Jedno jutro kada je došao iz noćne smene doneo mi je kafu i dok me je budio polju cima osetila sam da jako lepo mi še na

neki izuzetni ša pon i pravila sam se da sp am da bi me još lju io. Odlučili smo da se prvo razvedem od muža pa tek onda da javno objavimo vezu. Svekar je stupio u vezu sa sinom i rekao da ću tražiti razvod. Prihvatio je to odmah i rekao ocu da živi sa jednom staricom od 79 godina, jako bogatom, i da će mu ostaviti sve. Strašno su se posvađali, uz jake uvrede. Rekao je da će preko advokata sve rešiti i podneti za razvod o njegovom trošku ali da razvod dam odmah i bez potraživanja. A što se tiče njega, on se neće nikada vratiti u Srbiju.