Sa mamom sam otisao na more, mama presla granicu sa molerima…

      Comments Off on Sa mamom sam otisao na more, mama presla granicu sa molerima…

Sa mamom sam otisao na more, mama presla granicu sa molerima… Sa mamom sam otisao na more, a otac uz dogovor sa mamom je trebao doci za 4-5 dana.. Otisli smo u Crnu Goru, Becicima… na samom dolasku prvo u Budvi startovao nas je jedan gospodin, smeker covek, a po maminoj reakciji vidim da joj se svideo,ali zena udata i meni svasta pada na pamet..

Da ne trazimo po toj vrucini,taj gospodin nas je stavio kod njega u auto i odvezao do njegove vile..Vila je stvarno bila prelepa,velika sa bazenom..Lux.. Za divno cudo dao nam je super cenu i ako mu je mama naglasila da ce kroz 4-5 dana doci njen suprug;a moj otac..Samo je rekao okej ,ostavio kluceve i otisao. Inace mama je i vise nego dobra r ba.. Tada je imala 46god. s e su joj bile jaka 5ca,zgodna i sa podignutom g om jer je cak i u tim godinama nalazila vremena da trenira..

Prvog dana ,malo mi je smetao jer su svi piljili u nju i okretali se, komentarisali je, sto je njoj i te kako prijalo.. Secam se tog prvog dana kada je obukla crni bikini na te njene velike i cvrste sis e, sili ne.. Stavrno je bila top ri a ,crnka jos tako uteg uta… super smo se proveli na plazi ,ali kada smo krenuli nazad u vilu sreli smo gazdu koji nas je pozvao na pice, gde je mama prihvatila sa zado oljstvom…

Seli smo u obliznji restoran, meni je bilo dosadno pa sam rekao da idem malo da prosetam,ali slagao sam vec sam se pomerio malo i gledao maminu reakciju..smeskala se, a on je malo pk malo pa je dodirne rukom po ruci ,a jednom i po kolenu…da ne duzim,dva dana je mamu smarao da odu na veceru,amama je tvrdila pazar verovatno nije smela zbog mene, ali dok joj nisam prisao rekao, sta bre hoce ovaj gazda, stalno nesto prolazi i odmerava te..

A mama kao iz topa,pa sine vec dva dana me covek zove na veceru ,ali ja ne mogu, nije uredu.. Na sta sam joj od ah rekao idi bre mama,idi , malo proluftiraj glavu i izadji,vidi se da je gazda smeker i ok,a u sebi sam pomislio mama gazda hoce da te….i spremi se… Iz prve je pristala i rekla, ok idem, ali neka ovo bude nasa mala tajna…naravno mama!!!

Ostavio sam je da se sprema i posle nekih pola sata gazda dolazi i smeska se i pozdravlja me, a mama izlazi iz sobe, da ne poverujete… Otisli su i eto njih negde ok0 3h i cujem kako sapucu, a cele noci nisam sp ao vec razmisljao gde su i sta rade,ali eto ih i kao sto kazem cujem saputanje i i neko mlja anje i cumem kako je on zove u svoj apartman koji je bio pored naseg.. Usli su i zatvorili vrata,a ja ,ne da mi djavo mira.. preskocio sam terasu i imao sta da vidim,terasa je bila otvorena,mama moja na molenima i p i cika Jovanu