Moja žena popila malo i radila gluposti…

      Comments Off on Moja žena popila malo i radila gluposti…

Moja žena popila mala i radila gluposti… Ispričaću vam jedan skoriji događaj. Moja žena je visoka 165, ima 39 godina. Jedno veče moja svastika Marija došla je po moju ženu da izađu u obližnji klub. Moja žena retko izlazi ali na nagovor svoje sestre pristala je da se malo provede. Obukla se pristojno; crna haljina do kolena sa malim štiklama, primeran de olte. Videh da je obukla crne čip aste ga e kada se pres ačila. Obožava dobar donji veš.

Svastika se obukla malo izazovnije, u njenom stilu – kratak ljubičasti m ić, naravno ta ge su kod nje bile obavezne. Inače, svas ika ima 35 godina, nižeg je rasta, za gnutog sto aka. Ima fantastične si e, malo opuštene, i bru alno je čko jabu sto du e. Jedan vrhunski pi ć. Uvek sam se lo io na nju. Jako je verna svom ve niku, voli da popije i vrlo je arogantna i oštra na jeziku.

Moja žena i svastika poljubile su me i otišle u provod. Suprugu sam čuo da je došla u pet ujutro i čuo sam da je ujurila pravo pod tuš. To me je začudilo, jer obično kad god smo dolazili kasno iz nekog provoda uglavnom je skidala šminku i odmah išla na spavanje.

Sutra ujutro primetio sam da je nosila samo jednu minđušu. Pitao sam je kako je bilo u provodu, a moja žena je samo kratko odgovorila da je bilo super, da joj je smetalo što ima puno klinaca i da je kući došla oko pola četiri. Uhvaćena je bila u laži jer sam je čuo da je u kuću ul ela u pola pet. Ali zašto me je slagala? Šta se dogodilo u klubu to veče? I gde je druga minđuša?

E dragi moji, to sam slučajno ubrzo saznao na neverovatan način. Prošlo je par dana a u obližnjoj kladionici čuo sam da se neki klinac hv lio da ima snimak od 20 minuta kako neki njegovi drugari u nekom napuštenom dvorištu nedaleko od kluba je u dve starije ženske u kolima. A da je on sve to snimao. Posto sam i sâm voajer, morao sam da imam taj sni ak u posedu. Ono što sam video na snimku me zaprepastilo ali i že toko uzbudilo…