Kod cure kuci, bila njena baka, za vreme rucka primetio sam…

      Comments Off on Kod cure kuci, bila njena baka, za vreme rucka primetio sam…

Kod cure kuci, bila njena baka, za vreme rucka primetio sam… Desilo se to ovog ljeta. Isao sam sa curom kod njene rodbine na otok brac za vikend. Isli su i njeni starci a tamo joj zivi baka. Njena mama je bila markantna zena imala je nekih 52 god prosjecne visine malo ja?Od prvog dana dolaska na brac i upoznavanja sa starcima osjetio sam da me privlaci. Dani su prolazili a ja sam seveci curu samo mastao onjenoj m jci. Ijednog jutra sam se probudio i sis o na dorucak a u kuci je bila samo ona. Pitao sam di su ostali a rekla je da su moja cura i otac isli cjeli dan u rib enje sa nekim rodjacima a da je baka isla za split kod ljecnika. Zamislite cjeli dan sa njom. Odma sam poceo mastati i smisljati kako da je dobijem.

Iposrecilo mi se. Za vrime rucka sam joj primjetno buljio u s e ona je to primjetila i samo bi se nasmijala. Posli rucka je rekla da se ide istusirati a ja da pocistim. i nakon 5min se popnem gore u namjeri da je virim na tusu. Imao sam sto i vidjeti dok se tu akla m ila je ma i gu .Posto je zavrsila otrcao sam u sobu i ona me pozove da joj nam em leda jer da ide na terasu na su canje.

Usao sam joj u sobu lezala je g a na krevetu imala je samo rucnik oko go ova. poceo sam je nje no trlj ti po ledima i malo pomalo su mi ruke klizila nize i sve cesce hvatala si u,osjetio sam kako joj godi. Kada se okrenila vidjlea mi je dig uti k c i pitala al ti se di o na baku. na stao sam odgovorio da je i da imam ludu zelju da je je m. rekla je da to mora ostati medju nama

Poceli smo se drti i žvaliti ubrzo sam je poceo je ati.

Dahcala je i molilila da joj se istre m u šu k sto sam nakon nekoliko jakih n ijanja i ucionio na unio sam joj gu cu sa vru om spe om. Navecer sam sevio curu i mislio na punicu a istovremeno sam cuo njeno stenjanje u sobi do.