Moju pažnju privukla je komšinica iz susednog dvorišta koja je sa konopca skidala osušeni veš

      Comments Off on Moju pažnju privukla je komšinica iz susednog dvorišta koja je sa konopca skidala osušeni veš

Moju pažnju privukla je komšinica iz susednog dvorišta koja je sa konopca skidala osušeni veš. To i ne bi bilo tako interesantno da sve to nije činila u prozirnoj kratkoj su njici kroz koju su se jasno nazirale njene ob ine. Kad bi se sa la iz majice su joj ispadale divne S… Ne znam šta je bilo lepše na njoj: kosa, koju je podigla rajfom, lice, grudi ili du nce kojim je njih la. Znam da je bila ud ta za nekog trgovačkog putnika koga danima nema kod kuće. Mnogi su je zbog te situacije obl tali, a bogami i umakali. I meni je pokretala želju da je op im. Brzo obukoh šorts i majicu, pa pođoh u lov. Ona je baš završavala sa vešom kada sam naišao. Uz komšijsko „Dobro jutro”, ponudih se da joj pomognem da unese korpu u kuću. Znao sam da ću tako privući njene simpatije, drugi usputni jebači su je koristili samo kao gajbu za istresanje sp me. Po u je i odu. Prihvatila je pomoć i pažljivo osmotrila moju… mu ost. Nasmejala se kad je videla ispupčenje na mojim pant onama. Uz kaficu mi je rekla da se zove Ruža. Imala je četrdesetak godina i

bila je toliko izazovna da sam je odmah uhvatio za d e. Na moje iznenađenje bilo je čvrsto iako su ga mnogi gnječili. Odmah je počela da se svl i. ‒ Hajde, skini se i ti! ‒ rekla je, ispijajući kafu. Kad je videla koliku ku nu imam, umalo se nije prepala. ‒ Pa, ovo je pravi projektil! Daj mi ga u usta! Hoću da ga po šim… Strpao sam joj ga do grla. Ruža se pokazala kao dobra pu ica; mali je broj žena koje su mogle tako lepo da mi ga gu aju s obzirom da je dug 21 centimetar (proverena činjenica). Kad se nasladila gutanjem, lizanjem, p njem i grickanjem j a, na zila se i pr stenjala: ‒ Nabij mi ga u tu moju proždrljivu pi du!
Stvarno je imala razrađenu p ku, a kako i ne bi, kad se t ala svakodnevno. Vrela i raskvašena, a uz to duboka kao pr valija. ‒ To, to, izj i me, kad ne može moj muž! Uh, koliko se je a izređalo na meni, ali ovakvog pastuva još nisam imala! Daj mi ga opet u usta! Mmmm… kako je sočan… ‒ nekako je procedila i opet ga je usisala do grla. Gu ala ga je sva izbezumljena i ras aljena nekoliko minuta, a onda ga izvadi i reče: ‒ Hoću da me tu aš u d e! Uvuci ga polako jer je užasno v liki… Šta sam drugo mogao nego da udovoljim svojoj dami. U najvećem zanosu prošaputa: ‒ Prošle noći sam se je la sa dvojicom. Jednom sa pu a, drugi me je tu o u d e. ‒Ti si bolji od njih. Ooohh… kako me rasturaš, kako si mi lepo začepio ru icu… baš me zadovoljavaaaššš… ‒ Rascvetaću ti dupe. Biće kao tvoje ime! ‒ rekao sam, a zatim izvadio svoju razb nelu kur u i stavio joj je između si a.

Kako sam uživao dok se k c gubio u udolini između Ružinih mes tih brežuljaka. ‒ Ma e, sv i mi u usta… Hoću da pro tam svaku kap sp me!!! Sis a je savršeno i već posle nekoliko trenutaka počeo sam da eja liram. Kako je lep osećaj kad se sp ma izbacuje direktno u gr o, a ku tina gu a li, gu a. Za Ružu sam bio top je č, pa mi je na rastanku rekla: ‒ Kod mene si uvek dobrodošao ‒ preko reda!!!