Moj suprug je o meni sve znao i zbog svega toga me je i oženio

      Comments Off on Moj suprug je o meni sve znao i zbog svega toga me je i oženio

Moj suprug je o meni sve znao i zbog svega toga me je i oženio. Jednom nedeljno sam imala dozvolu da se kre em sa drugim, što sam i koristila, a ja sam volela tu mladu sp mu. Zaboravila sam reći da je deset godina stariji od mene i da je počeo naglo da gubi er ciju. Da li je negde pročitao ili čuo da gu anjem mlade teč os može da se vrati pot ncija, ali tražio je da pronalazim klince i da ih dovodim kući kako bi odmah po svr vanju isisavao tu mladu sp u iz moje pi e. Problem je bio što je on tražio da to bude svakodnevno.

Zbog komšiluka nisam danju privodila već posle 23 časa. Preko dana sam ih mamila i ugovarala vreme dolaska u naš stan, tako da sam imala po dva-tri dečka. Svi su bili oko 18-20 godina.

Kada sam uskladila šemu, sve je bilo jednostavno: predigra, je nje i posle svr anja idem mužu u sobu da me l e, i kada sve popije ja idem n aljena kod dečka i ako ima vremena do sledećeg kandidata, pojebemo se ponovo.

Sve momke sam ja pažljivo birala po meri moje pi ke, a suprug je bio više nego zadovoljan, sve dok nisam na’vatala jednog studenta, lepog, kuratog koji mi je ležao do srži. I desilo se da smo se zaljubili; mogao je svaki dan po dva-tri puta, da ostaje do same zore, i znao je da se je mo a sve manje sp me je moj suprug dobijao, jer sam volela i ja da gu m mladu sp u.

Posle sedam meseci redovnog se a sa njim i dugog razgovora saopštila sam mužu da smo se zaljubili i da želimo da živimo zajedno. Izvinjavala sam se a on me je mazio i lju io kao da mi je otac a ne muž, i rekao mi da moram biti svesna njegove mladosti i da će me ostaviti kroz godinu ili dve, i da dobro razmislim jer mi daje mogućnost da živi s nama ka podstanar (za komšiluk), ali da dečko i ja budemo muž i žena samo u stanu ili kada odemo na godišnji, ali čim izađemo iz stana, mi smo gazdarica i podstanar.

Bila sam na sedmom nebu – moj mladi muž je bio neumoran, i pre no što ode na faks, me dobro namiri ku em i podari mi svoju mladu spe u. Kada izađe ja sam odmah kod mog starijeg muža na stolu ispred televizora i tada pustimo video se a mene i mlađeg muža, a on zagnjuri glavu i li e me, gledajući kako me je ovaj je o i počeo je da mu se di e i poneki put me je je o, na moje veliko za ovoljstvo.

Bio je u pravu; posle godinu i po spanđao se sa ćer m od komšinice, mala fu sa mu je zavrtela mozak. Nisam dugo patila jer moj muž me je tešio, i ja sam opet imala neke nove klince i došla do zaključka –  mogu imati podstanara i mladu sp mu, ali muža ne ostavljam!