Muz ne sme da sazna za gazdu…

      No Comments on Muz ne sme da sazna za gazdu…

Muz ne sme da sazna za gazdu… Na samom početku ljeta počela sam raditi u kuhinji jednog restorana. Gazda restorana je mlad oženjen momak od nekih 28 godina, prelijepog osmijeha i izgleda. Njegova žena naspram njega nije bila baš nešto, gazda bi je ponekad udario po g i ispred mene, ali ja sam se samo smijala jer njezini gu vi su bili smješni na osnovu mojih. Dok sam imala od s sa mužem počela sam zamišljati kako me gazda na ja, tad sam baš svr vala. Počela sam razmišljati kako bi bilo super da se poje m sa gazdom. To mi se danima vrtilo po glavi i jako me je p ilo. Jedne noći sam namjerno ostala zadnja u restoranu sa namjerom da mu zag licam maštu. Mužu sam rekla da me čeka na parkingu jer moram

počistiti generalno kuhinju. Tako sam ostala sama sa gazdom, nisam imala šta raditi i on me je pitao: “Što ne ideš? “. Odgovorila sam mu: “samo da se pre učem”. On je stajao i čekao, a ja sam se ski ula pred njim, nije mogao da vjeruje. Rekla sam mu “ajde šta čekaš vidi šta su pravi gu vi”. Osmjehnuo se je i prišao mi, počeo me je ljubiti po vratu, maziti s e i spuštati se prema do e. U tom trenutku sam se osjećala kao nikada prije napaljena i mo ra do e. Kad je spustio ruku dole pitao je šta je ovo ovako mokro, odgovorila sam mu “pa š me nenormalno”. Bacio me je na stol u sredini restorana i počeo li ati… Dok me je li o već sam svr vala obilno.

Govorila sam mu “je i me, je i me gazda moj”. Skinuo se i počela sam pu ti prelijepu kitu od nekih 21 cm, do ja a sam ga gu la. Rekla sam mu “je i ku u svoju”. Počeo me je nabijati jako do kraja u do y pozi udarajući mi šam re po gu vima. Jebo me je nekih 10 minuta tako divljački pa je upitao gdje mogže sv ti? Rekla sam mu da s ši gdje god želi. Na nio mi je us a baš o ilno. Uživala sam kao nikad prije u životu. Pri odlasku mi je rekao “j eš se bolje nego ona moja”! To mi je baš bilo drago čuti. Kad sam ušla u auto polju ila sam se s mužem i malo mu sp me bljucnula u usta. Pitao je šta je ovo, ja sam se samo ku anjski nasmijala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *