Stalno se žalila kako joj iskače sklopka na sat i da moram da dodjem…

Stalno se žalila kako joj iskače sklopka na sat i da moram da dodjem… Inače zovem se Miloš, živim u Banjaluci i sa 20 godina sam se zaposlio u firmi koja se bavi računarima. Vrlo brzo sam se uklopio u ekipu, dosta zanimljiv posao, nije usko vezan za računare i kancelariju, nego ima i terena. Na jednom od tih izleta na teren, konkretno u Sarajevu, onako posle posla umoran ležim i dobijam jako čudan zahtjev na FB za prijatelja. Žena čije mi ime i prezime ništa nije značilo, pomislio sam da je lažan profil al eto prihvatim, muško ko muško. Inače nisam bio u vezi u to vrijeme, slobodan momak pa se moglo.

Nakon par dana dobijam poruku sa tog profila, inače gospođa u ranim 40tim godinama, odličnog izgleda, lijepog lica i kose. Predstavila mi se imenom i prezimenom, rekla da je supruga od mog radnog kolege Nikole i da ima nekih pitanja za mene u vezi njega pa ako sam voljan da joj pomognem. Ja još uvijek mislim da je lažni profil, da neko hoće da se zeza na njegov račun itd. Ne znam šta mi bi i ja napisah ako moze da mi dokaže da je stvarno možda joj i pomognem. Stiže odgovor u vidu slike, uslikala LK, selfi i poslala mi.


Meni onda bi malo lakše povjerovavši da je riječ o pravom profilu. Inače moj kolega Nikola je čovjek 10tak godina stariji od mene, u firmi nije bio nesto naročito cijenjen jer je volio da laže, da muti. Ja bi ponekad sa njim posle posla na kafu, odigrati neki tiket i to je sve, meni nije smetalo što laže, nije radio samnom tako da svejedno.
Pričalo se svašta za njega, da je sa tom ženom pobjegao iz manjeg grada i došao u BL, mene to nikada nije zanimalo jer nisam zabijao nos u tuđe poslove i privatne zivote.

Ta žena, zvaćemo je Suzana mi je poslala poruku, predstavila se fino kulturno i pitala me da li se druzim sa Nikolom ovako privatno. Ja sam fino prihvatio konverzaciju, rekao sam joj iskreno kako jeste, kafica posle posla i to je to.
Onda je vec bila direktnija i pitala me kakav je u društvu, prema ženama jer ona osjeća da ima neku sa strane, da je vara i slično.
Ja takođe iskreno joj odgovorio da koliko ja znam ne viđa se nisakim, ali nek to uzme sa rezervom jer ja ne provodim toliko vremena sa njim.
On posle posla ostaje u kladionici, bingo, aparati i slicno pa vjerovatno kasnije dolazi kući.
Suzana mi se zahvalila sto sam joj odgovorio, stekao sam utisak da je ok i prijatna žena.
Ja iz kulture sam joj rekao da ako treba još kakvu informaciju neka se javi slobodno.

I proslo je tako par dana nije se javila. Inače ona je živjela u stanu koji je iznajmila a on je često bio kod svog oca u stanu(to sam saznao iz dalje konverzacije)
Nakon par dana bio sam u firmi i stigla mi je opet poruka od nje, pitala je opet istu stvar. Ja sam joj skoro isto odgovorio, na što se ona nadovezala da je jako nesrećna, da Nikola ima drugu i da ne zna šta da radi. Ja kao onako uzeo kroz poruke da je utješim a u sebi mislim skloni se, ne javljaj se više. Onda je počela istoriju odnosa sa njim da priča, ispočetka. Trajala je ta konverzacija dva dana i opet prestala.

Nakon 10tak dana opet dolazi poruka od nje sa pitanjem kako sam, šta se radi, ima li umora i slično. Napisala mi je da joj iskače osigurač od struje kad god upali veš mašinu pa ako mogu da ja to riješim, ili ako znam nekoga ko bi to mogao pogledati. Ja se sjetim u firmi elektičara Marka, koji je znao dosta stvari o Nikoli, nije ga mogao podnijeti jer laže i redovno bi ga ogovarao. Ja to ispričam njemu a on jedva dočekao, kaže nek šalje adresu i idemo.
Ja sam napisao Suzani da sam našao rješenje za njen problem i da mi kaže adresu koja je pa ćemo doći Marko i ja.

Nakon 2 dana posle posla se zaputišmo ka Suzani. Kroz priču i zajebanciju kako ćemo imati materijala još više za sprdanje Nikole. Pozvonili smo na vrata i otvorila nam je Suzana, gospođa od nekih 40tak godina, izuzetnog izgleda, lijepog lica i tena. Mi se pozdravišmo, upoznašmo i uđosmo. Ona je na sebi imala kožne hl e, izuzetno us e koje u joj stajale kao salivene. Imala je i poneki kilogram viška ali ništa pretjerano. Gore je imala košulju, raskopčana 2 dugmeta odozgo, sakrivala je ogromne s e koje sam prvo pogledao kad nam je otklju ala. Sjeli smo nasuprot nje, počastila nas kafom, sokom i pričala je malo nešto, kako zna i Marka iz oriče, pričao joj Nikola itd, još neke gluposti koje nisam ni skušao. Marko je ustao i otišao do kupatila da vidi u čemu je problem a ja sam ostao zavaljen u trosjedu i čačkao nešto po telefonu. Suzana je trcala malo tamo ako treba kakva pomoć Marku, malo ovamo da ja ne budem sam. Marko je prepravio utikač od mašine i riješio sav problem. Suzana je bila izuzetno srećna, ponudila nam je novac ali smo odbili jer nismo se ni preznojili. Vec smo krenuli polako da idemo, pozdravišmo se sa Suzanom napustivši zgradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *