Kao pala sa stolice da bih dosao…

      No Comments on Kao pala sa stolice da bih dosao…

Kao pala sa stolice da bih dosao… Vraćao sam se kući i na putu vidim njegovu sestru kako ide kući ja naravno ko svaki muškarac buljim u njenje guz e. Ona kao da je imala oči na leđima okrenu se i ugleda me kako gledam u nju, ja se ukočih i jedva progovrih.

– Ćao Hana kako si,

ona mi prilazi i pita me šta sam to radio, jesam li to gledao u njeno du e. Iako nisam mogao da odgovorim ona je to primjetila i rekla

– premlad si za mene.

Samo se okrenula i otišla. Kući sam potrčao i izdrkao ga ludo.

Sljedećih par dana je nisam vidio. Moj jaran nije imao pojma da mu d am na sestru, a bila je bomba.

Jedan dan dobivam poruku da dođem kod njega. Ja sam na vrata pokucao te mi ih je otvorila njegova mama Sonja. Ta žena je bila mačka i po, prava mil ara. Na sebi je nosila crvenu haljinu do koljena sa crnom košuljom.

A ja odjednom imam er ciju, sreća pa sam je sakrio sa ruksakom. I tako me ona uvede u stan i ja i jaran počnemo učiti. Nije bilo lako učiti sa ere ijom i njegovom mamom tu.

Sonja je pozvala mog prijatelja da dodje, ja sam to vrijeme iskoristio da odem do wc-a i izd am u tajnosti. Dok sam tamo bio, naletio sam na crvene ta ge i dok sam ih mirisao d ao sam i desilo se da šv m po njima. To sam čistio koliko dobro sam mogao i sakrio.

Vratio sam se kod jarana sa olakšanjem te mi je on uputio da mora ići sa ocem nešto do grada pa da ja ostanem ovdje da će brzo on doći.

Sonja je već nekoliko godina neudana, što me je iznenadilo ali sam odlučio da odem svojoj kući kako ne bih bio problem njegovoj mami. I prije nego sam se obukao čujem kako njegova mama vrisnu.

Potrčasmo tamo kad smo vidjeli da Sonja na podu, pala je sa stolice jer je sjela u pogrešnu stolicu koja je imala slomljenu nogu. Pošto sam učio zanat sa ocem i popravljao dosta namještaja ponudio sam da popravim stolicu dok mi jarana nema. Dok sam popravljao čuo sam Sonju kako me zove, našla je svoje tange koje sam umrljao spe mom i na mjestu sam ostao sjeban. Pomislih da sam sad naj ao, te me pita.

– Jesil ti ovo uradio, ja spustih glavu i kažem da jesam.

Ona me gleda, onako ponizan sav i osramoćen, hvata me za ruku i vodi u spavaću. Okreće me i poljubi me, ja nisam vjerovao šta se događa.

-Sad ćemo vidjet koliki ti je,

i u tren sekunda ona mi je spustila hlače i počela ga pu iti ko profesionalac. Ja sam samo glavu zabacio nazad i uzdisao, jer sam uživao u trenutku.

Zatim je sjela na krevet i privukla me sebi, a onda smjestila moj ku c između svojih toplih si a i sad mi ga je tako dr ala, a onda sam ju zaustavio, pa sam se sad ja zabijao sam između njih dok je ona pridržavala moj ku c svojim sisama. Je o sam ju između si a, a ona je spustila jezik i moj bi gl ić uvijek završio na njemu.

Trajalo je to par minuta, a onda se legla i povukla je i mene na krevet, a onda me opkoračila i sad smo bili u pozi 69, te sam sada lizao njenu pi u koja je već bila vlažna. Jezikom sam širio ru cu i gurao ga unutra, dok je ona gut la moj k ac. Jezik sam zatim prebacio na njen klit, a u rupicu sam gu nuo prste i sad sam ju je o sa dva prsta dok je ona prigušeno ste jala sa mojim ku em zabijenim u njeno grlo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *