Naši očevi su se napili pa je sela pored mene da pricamo

Naši očevi su se napili pa je sela pored mene da pricamo Igrao sam nogomet na seoskom turniru i kad me protivnički igrač faulirao mislio sam da mi je noga pukla na barem deset mjesta. Ubrzo su me iznijeli i jedino mi je stradao skočni zglob pa sam prebačen na kirurgiju i dobio sam longetu.

Za nekoliko dana sam trebao na kontrolu i nisam mogao voziti auto a pošto je bio radni dan nije bilo nikog osim moje sestrične Ksenije koja je sa roditeljima došla na godišnji u stričevu kuću.

Taj dan stric je imao dogovorenu neku betonažu i dogovor je bio da me njegova kćer odveze sa mojim autom. Sve je to skroz normalno.

 Poslije kontrole skinuli su mi longetu i koristio sam samo elastične zavoje i morao mirovati. Hodao sam sa štakama .

Ležao sam u svojoj sobi navečer i nešto gledao na tv-u kad sam čuo da netko kuca na vrata. Ušla je Ksenija i odmah sjela pored mene na krevet i počela mi pričati kako su nam se očevi napili i pjevaju kod njih a mame da sjede i pričaju nekakve dosadne priče i da joj je dosadno sa njima .

– Hajmo do kafića. – predložio sam joj a ona se počela smijati i rekla da ne smijem hodati i da moram mirovati pa me onako u šali malo čvrknula po glavi a ja sam ustao i rekao joj da idemo autom i da ona vozi, uzeo novčanik i dokumente , pokupio štake iz kuta sobe i krenuo d lje stepenicama.

Krenula je za mnom i pridržavala me za ruku da ne bih pao na stepenicama. Otišli smo do seoskog kafića i tamo se malo družili sa mojim društvom a Ksenija je sjedila u separeu pored mene i kad me jednom dotakla nogom mislio sam da je slučajno ali nije više sklanjala nogu. Pila je jeger-kolu i poslije treće – četvrte ture je malo zujala i samo se smijala.

Kad smo krenuli kući približila mi se i držala me oko pojasa da ne bih pao jer je bila gužva. Kad smo sjeli u auto rekla mi je da se njoj ne spava još i da bi malo šetala ali da sam ja nesposoban za šetnju i da sad ne zna kako da skrati vrijeme. Upalila je auto i rekla da će mo se malo vozikati. Skrenula je prema igralištu da vidi ima li tamo još nekog jer se turnir još igrao ali kasno je već bilo i svi su se razišli. Ugasila je auto i rekla da bi se sad izula bosa i trčala po travi najradije ali da joj je neugodno. Nagovorio sam ju da odemo do igrališta za veliki nogomet i da ću ja sjediti na klupi a ona neka trči. Tamo je mrak i nitko ju neće vidjeti. Mislio sam da neće htjeti ali odmah je krenula autom do ulaza u igrališt, parirala se i čim je došla do klupe izula je tenisice, čarape i počela trčkarati po igralištu.

Ubrzo je došla do klupe za hana i sjela skroz do mene i stavila mi ruke oko vrata sva zadihana pa mi rekla
– nije ovo za mene, kako ti možeš cijelu utakmicu izdržati – i polj bila me u obraz.
– čemu dugujem ovu nježnost?
-Sviđa ti se kad te polj bim? Imaš li curu.
– Trenutno nemam, prekinuo sam sa jednom prije desetak dana.
– A jooooj, pa kako sad bez se a, drk li svaku veče?
Totalno me iznenadila i nisam znao što bih joj rekao a ona je odmah poslije toga stavila ruku na moj k ac i protr ala ga .
– Sad će tebi se ca tvoja olakšati pritisak u ja ima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *