Ja sam Tina ,35 godina. Udata porodična žena i prije svega vjerna do nedavno

Ja sam Tina ,35 godina. Udata porodična žena i prije svega vjerna do nedavno. Zivim u Republici Srpskoj. Moja firma je organizovala kolektivni doček nove godine u Bjeljini u jednom hotelu . Bila sam oduševljena. Napokon malo vremen za mene da se odmorim od svakodnevnice. Brzinsko planiranje i shoping , haljinica sa dubokim dek teom , samostojeće čarape ,tangice i visoke stikle.

Muž samo bljedo gledao na odlasku , dobio je pusu i uskočila sam sa šeficom u auto i krenuli smo na put.

Nakon 4 sata smo stigle , smjestile se u sobu i čekali 21 h da sidjemo na proslavu . Proslava se pretvorila u klasičnu pijanku , a sad zamislite na sta je licili zenski kolektiv od 40tak zena do 40godina i 6 šefova i konobari .

Mužu sam povremeno slala pokoji selfi , a on mi uzvraćao da sam mu bas s xy i da bi volio da je blizu mene . To me je nakako p lilo i osjećala sam da vla m. Bjelo vino mi je počelo mutiti razum , krenule su čestitke u 12 da bi oko pola 1 dobila poruku

“ako zelim da odemo na neko mirnije mjesto” sa nepoznatog broja.

Bila dam iznenađena i uvrijeđena jer sam vjerna supruga u dugogodisnjem braku . Odgovorila sam da me ne interesuje , a nepoznati je počeo toliko komplimenata da mi salje a i vino je učinilo svoje da sam se upustila u razgovor .i nakon pola sata dopisivanja mi šalje sliku nadrkanog ku a i broj sobe u koju da dođem. Kao hipnotisana sam se izvukla od šefice i otišla na noge nepo atom muškarcu kao naručena ku a.


Pokucala sam , ušla i u polutami me je dočekao jedan od tehničara iz mog kolektiva . Mlađi sigurno 15 godina od mene , zavaljen u fotelji ,raskopčana košulja i hlače i najveći ku u rukama sto sam vidjela do sad .


“Pa gdje si do sad?”
” Nisam mogla prije ,jbg”
“I”
“Šta I”
“Gutam te očima cjelo veče”
” Jesam ja došla samo da mi to kažeš”

U tom momentu kao da sam mu dala sva odobrenja , skočio je i na alio na mene .ostala sam samo u čarapama i štiklama g la , prvi put pred drugim muskarcem kako sam u braku .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *