Svastika ostala kod kuce, zena otisla na venčanje…

      No Comments on Svastika ostala kod kuce, zena otisla na venčanje…

Svastika ostala kod kuce, zena otisla na venčanje… Pre nekoliko meseci, moja žena je trebalo da ide na venčanje na bukvalno drugom kraju zemlje sa svojom sestrom. Nisam išao iz više razloga, pre svega zato što su me svadbe smarale, a i put i zadržavanje tamo… prosto želeo sam da iskuliram taj vikemd sam. Zvanični izgovor je bio da nije bilo nikoga da čuva naše ljubimce (imamo dva psa, mačka i veliki akvarijum sa ribicama)

Moja svastika je stigla kod nas dan pre njihovog putovanja. Sledećeg jutra, kada je trebalo da putuju na venčanje, svastika je rekla da se ne oseća dobro i da neće moći da putuje. Moja žena je bila poprilično iznervirana zbog toga ali nije želela da ispali rodbinu i otišla je sama.

Zanimljivo da tokom celog tog dana nisam mogao da vidim nikakve znakove bolesti kod svastike, ali ja ipak nisam lekar, zar ne? Međutim, ona nije bila smorena, naprotiv, bila je neverovatno prijateljski nastrojena i brbljiva i vodili smo sjajne razgovore. Naravno, sve vreme sam razmišljao o raznim se ualnim stvarima o njoj, odmeravao je kada nije gledala. Nisam imao nameru da reagujem na bilo šta od toga, ali sam uživao u njenom izgledu, mirisu, energiji.

Kasnije te večeri, seo sam u dnevnu sobu da gledam film dok je moja sva tika bila gore. Otprilike na pola filma, čuo sam je kako silazi dole i ušla je u dnevnu sobu. Nosila je svetlo zelenu laganu spavaćicu, nije no ila grud ak, a spa aćica joj se spustila otprilike do pola b tina. Zatim je sela pored mene sa razmakom od jednog jastuka između nas. Bilo mi je teško da se koncentrišem na film i samo sam ponavljao u sebi: „Nemoj dobiti ere iju. Nemoj dobiti e kciju.“

Opet ponavljam da mi nije želja da se hvalim niti šta slično, ali nisam baš mali tamo dole, uspravan sam svakako iznad proseka, tako da ako imam ere iju u pantal ama, to bi bilo jasno primetno. Počeli smo da pričamo i delovala je pomalo tužno. „Šta nije u redu? Jesi li dobro?“ Pitao sam.

„Ma sve je okej, samo sam malo skenjana.“ Ona je odgovorila.

„Zašto? Šta te muči?“ pitao sam ponovo.

„Ma ovaj moj… baš se retko viđamo, on uvek radi, stalno je preko… znala sam ja to i pre nego smo se uzeli ali nisam znala da će mi biti baš ovako teško što sam sama.“ Ona je tiho odgovorila.

„Razumem ali… tako ste se dogovorili, on zarađuje brdo keša, ti imaš svu slobodu… ali razumem usamljenost.“ Dodao sam.

„Sve znam, ali… Koja je svrha zarađivati sav taj novac ako on nikada nije tu da bismo uživali u tome?“

„Tu si u pravu.“ Rekao sam.

„Pogledajte tebe i (ime moje žene ne bih odavao), uvek ste zajedno, pazite da posao ne ometa vaše živote kako biste imali vremena da uživate zajedno. Volela bih da je naš brak isti kao vaš. Ja sam još uvek mlada, želim da izlazim, da se provodim…“ rekla je tiho.

Slučajno bacim pogled na njenu otkrivenu i preplanulu butinu, i to odmah izaziva trzaj u mom međunožju. Ona to iskusno primećuje. „Izvini ja… neprikladno sam…“

Kreće da spušta spavaćicu i da se podiže, ali sa je zaustavio: „Ne, u redu je. Sedi molim te. Slušaj, da imam ženu kao što si ti, ne bih želeo da budem daleko od tebe ni na 5 minuta.“ Moja svastika se osmehnula ali kiselo, delovala je zbunjeno… sada sam ja bio neprikladan i probao sam se izvući: „Mislim… Nisam mislio da to ispadne onako kako je zvučalo. Samo sam hteo reći da si sjajna i da bi svaki muškarac bio srećan da te ima jer… .“ – tu sam se zaustavio i spustio pogled na njen dekolte.

Ona sve vidi, ali nije da sam i ja bio previše diskretan.

„Istina je da… ja i [ime muža] nismo imali s s mesecima… čak ni ne znam da li me i dalje želi. Da li sam mu privl čna. U retkim prilikama kada je kod kuće, samo gleda prokleti sport….“ Ubrzo me otko čava, i krećemo sa igrom…

Tvoji pogledi nisu baš toliko diskretni.“ Ona dodaje. „Ali što se tiče ovoga…moja sestra ne sme da sazna nikada. Jasno?“

„Jasno.“

KRAJ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *