Baš u trenutku kada sam slučajno u prolazu svratio do kuma uleteo sam pravo u vatrenu oluju

Baš u trenutku kada sam slučajno u prolazu svratio do kuma uleteo sam pravo u vatrenu oluju. Zli jezici bi rekli ništa novo – kumovi su se ponovo svađali. Žustro. Ušao sam u kuću i ugledao kuminog muža . „Zdravo Mare. Odoh malo da razbistrim glavu… pričaćemo kasnije“, rekao mi je dok je izlazio kroz ulazna vrata. Spustio sam torbu i krenuo da nađem kumicu. Sedela je na krevetu i plakala. Scena koju sam viđao previše puta u svom životu. „Sada je stvarno kraj . Saznala sam iz prve ruke da me vara… ma vara me godinama…“, rekla je kroz suze. Suočila se sa njim pola sata pre nego sam došao.

Kumica je sedela na ivici kreveta u spa ćici. Prišao sam i seo na krevet iza nje. Počeo sam da je m siram po ramenima, po vratu… to je bilo sve što sam mogao da uradim za nju. Lek za dušu nisam imao. Ali za telo jesam. Kuma je je la dok sam je gledao preko ramena i ma irao je, m zio je.

Emocije u meni pomešane.  muški instinkti su mi govorili da joj treba nešto više… Mogao sam da vidim njen dek lte i prizor je kao i uvek bio prelep. Mil vao sam kumu po ramenima nekoliko minuta kada se kuma okrenula da me pogleda.

Jebiga… Znao sam da bulji pravo u moje međunožje… u moju izbočinu… a zatim u moje lice. Ne znam šta me je snašlo. Srce mi je kucalo sto na sat, kao da sam trčao maraton. Ustao sam iz kreveta i polako krenuo da skidam odeću sa sebe. Trebalo je da vidite lice moje kume. Gledala je direktno u moj ukočeni k ac, nije treptala… jebote kao da nije ni disala.

I dalje sam delovao potpuno instinktivno. Prišao sam ku i i počeo da joj navlačim spa aćicu preko glave. Kada smo oboje bili g li, ona je ispružila drhtavu ruku i uhv tila moj ku c veoma nežno i.

Nežno sam smestio kumu na leđa i Gurnuo sam do kraja i držao k c na mestu. Bio sam siguran da doživljava jedan org am za drugim. Ne, nisam ponovo sv io, ali nije bilo važno. Telo moje mame se treslo, a onda mi je p la na gr di. Bila je istrošena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *