Bilo je to vjenčanje moje sestrične i njenog zaručnika

      Comments Off on Bilo je to vjenčanje moje sestrične i njenog zaručnika

Bilo je to vjenčanje moje sestrične i njenog zaručnika, odjosno budućeg muža, i to vjenčanje ne bi bilo ništa posebno da je bilo kao i svako drugo vjenčanje. No ovo vjenčanje nije bilo takvo. Dok smo bili u crkvi i gledali kako govore sudbonosno da, ja sam pored vidio jednu preslatku curu. Ona je bila jedna od djeveruša, nosila je rozu dugu haljinu i krem štikle i bila je lijepo našminkana. Kad sam ju vidio znao sam da moram pričati s njom.

Otišli smo u salu gdje se održavala svadba. Tamo smo jeli i održavali tradiciju stvari koje se rade na svadbi. Mlada i mladoženja su hranili jedno drugo tortom, ondy ples s mladenkom, bilo je i bacanje podvezice kao i buketa cvijeća. Kada je mlada bacila buket ona ga je uh tila. Kada je mladoženja bacao podvezicu, nisam se trudio, podvezica je sama pala meni u ruke. Kao što običaj biva, morali smo plesati zajedno. Ja nažalost ne znam plesati i to je ona vidjela, rekla je da ju samo gledam u oči i pra im njezin korak, to sam i učinio. Nakon plesa otišli smo van i pričali o svemu. Kroz priču sam doznao da nema dečka, ali mi je i rekla nešto ćemu sam se mogao samo nadati. Rekla je da nije već dugo vidjela k c, a sad je već pomalo na ena jer smo si bili blizu.

Uhvatila me za ruku i odvela do wca. Skinula mi je hl če i svukla bo e te odmah počela pu ti. Bila je dobra s obzirom da ga dugo nije pu la. Gledala je gore da vidi dali uživam. Probala ga je cijelog st viti u u ta i uspjela je bez imalo muke, skroz do mu a ga je pro utala, a onda je je kom prelazila preko mu a. Nikad mi ni jedna nije uspjela to napraviti. Uhvatio sam joj glavu i počeo ju m ziti. Ona je mastavila s pu njem, htjela je da svrš m. G ala ga je tako duboko da kad sam počeo svr vati maltene sam joj odmah u že udac s ršio. Ostavila ga je u u ima dok se ne spusti skroz, a u međuvremenu ga očistila od sp me. Ustala se i rekla da je bilo ukusnije od one torte. Otišla je do svojih.