Moja udaja…

      No Comments on Moja udaja…

Moja udaja… Udala sam se sa 19g. jer sam mislila da će biti lijepo itd. Sve je bilo dobro dok se nisam porodila. Tad je sve krenulo nizbrdo. Bivši muž je radio po terenu nije imao puno vremena za mene. Do poroda sam imala redovan, a poslije on počeo ša ati s drugima. Nisam se obazirala na to. Računala sam to je prolazno. No pre arila sam se.

On je bio ljubomoran a meni dok njega nema kući po sedam dana fa o k ac. Naročito ujutru! Nisam smjela pomišljati da odem sa drugim. Ubio bi me. Tako da sam čekala vikend da se izje mo i da budem mirna cijelu sedmicu he he. Sreća pa sam imala kućnih obaveza i djete i to me odvraćalo od s k a i pr are. Muž je bio jako dobar u s u znao me baš dobro izje i. Meni je samo smetala njegova ljubomora i rad po terenu.

Nakon 2 godine braka nisam više mogla izdržati svu tu njegovu ljubomoru, svađe i odsutnost. Odlučila sam se na prevaru pa šta bude nek bude. Inače prije braka sam poznavala jednog druga koji je bio stariji od mene. Nikad ženjen, ima uvijek neke žene. On samo šuti i radi. Ne hvali se okolo i ne priča nikom. To sam najviše cjenila kod njega.

Pošto je moj muž tada radio u Sloveniji ja sam se našla s tim drugom i ispričala mu svoju situaciju jer njemu sam mogla reći. On se iznenadio. Išla sam na sve ili ništa. On se nećkao dvoumio al pristao da mi udovolji dok muž ne dođe.

Jednog dana sam otišla kod njega u stan. Obukla sam crne tange da se vidi g a. Sredila se da budem izazovna namirisana uredna. Čim sam ušla odmah sam mu se bacila u zagrljaj onako strasno. Poljubili se, grlili, dirali se, a on me snažno za g u uhvatio odmah mi p ka na ažila.

Poskidali smo sve sa sebe i otišli u kr et g li, a ja sam odmah zaj ala njegov vreo ku c, na ijao me odozdo a ja sva st njala sv vala. Nije stajao dok me nije dobro iz bo, mjenjali smo po e. Bilo mi je neobjašnjivo lijepo i poslije mi svr o na g u i tako smo se viđali još par puta po ajno.

Kaže mi i sam da ponekad d a kad me se sjeti – ja mu kažem da me od sada češće j e. Te godine sam se razvela konačno od muža. Nisam mogla izdržati teror ljubomore. On može viđati djete a sa mnom zbog odluke suda ne. Evo već nekoliko godina sam u š mi, viđam se s tim drugom je mo se i družimo.

Sad sam jako sretna i s s s njim mi je nešto najslađe. Samo mi je žao što mu prije braka nisam pi ke davala. To nikad sebi neću oprostiti. Al nikad nije kasno jer sad se je mo često, a može i u mene sv ša ti jer poslije poroda su mi jajnike zašili. Sad se oblačim izazovno – m nić, najlonke i sve što ga pali. Radimo sve poze i ne silazimo jedno s drugog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *