Jedno veče

      Comments Off on Jedno veče

Jedne veceri devojka pozvala drugaricu, iznajmili smo nekoliko filmova da u troje gledamo kod mene. Bilo je prijatno, pili smo crno vino i dobro se oraspolozili Moju je devojku uhvatilo vino i pozelela je da prilegne na kauc dok smo mi, njena drugarica i ja sedeli na trosedu. Moja je devojka zaspala nesto kasnije i ja sam to primetio i onako zagrejan resio da krenem u ak u sa drugaricom koja je takodje bila poprilicno zag ejana.

Prekinio sam film koji smo gledali i predlozio da pogledamo neki drugi zanr. Ona se samo lagano smejuckala a pocinjao da gorim sa prvim kadrovima s a na tv-u. Nije proslo mnogo, upitala me je da li mi se di o. „Pogodi“ uzvratio sam ne sluteci da ce njena ruka vec da se nadje na mom k u.Pomi vala me je par puta ruko po njemu preko pantalona dok se u meni rasplamsavala vatra.

Savila se i polako mi otko ala slic pan lona. P ila mi je k c a onda sam je okrenuo na bok i li o pi u istovremeno.

Usij li smo se i izleteli u drugu sobu. Bacili smo se na krevet a ja sam joj ga gurnuo od zadi. Stenjala je od zadovoljstva a ja sam bio u ekstazi. Dugo sam je jebao dok je njeno telo drhtalo pod mojim rukama. Svrsili smo vise puta mokri i znojavi jedva dolazeci sebi.

Posle nekog vremena vratili smo se da gledamo tv. Ostala je tajna, nasa…