Gledao sam tatu kako prati moju sestru…

      No Comments on Gledao sam tatu kako prati moju sestru…

Gledao sam tatu kako prati moju sestru… Zdravo ja se zovem Dragan imam 17 godina i zivim sa ocom Danijel majkom Milicom i sestrom Tamarom. Ova prica je vezana za moga oca i moju sestru. Nisam ni pomisljao da ce se ostavrit ovaj dogadjaj. Moja sestra dok je bila mlada nije bas izgleda kao sad nije imala veliku gu u ali odjednom dupe joj je naglo pocelo da raste i bas je lepo oblik vano. Niko je pre nije obracao paznju na nju. Inace ne ide u teretanu. Ni cale nije obracao paznju na njeno du e. Ali jednog dana se moralo i to da desi. Otac umoran dolazi sa posla ja dolazim iz skole isto umoran petak noc jedva

cekamo da veceramo da bi se odmorili.
Majka nam je spremala veceru ja i otac smo sedeli za stolom. Odjednom je majka pozvala sestru da joj pomogne. Ona je usla imala je belu majicu a ispod beli gru njak. Dole je imala uske trenerke a ispod suse videli ta ge. Medjutim otac nije odmah ni video ta ge. Ona je dosla pomagala majci okrenuta ledjima od nas. Otac je uzeo telefon nesto je gledo na internetu a ja sam igrao igricu na svom mobitelu. Meni se posle nekog vremena ispraznila baterija i posao sam da stavim telefon na punjac koji se isto nalazi u sobi pored kuhinje. I kad sam ustao i posao prema sobi desilo se nesto neverovatno. Majka je rekla seki da joj doda neku serpu koja se nalazila u latici ispod. I setra kako se sagela na uzila toliko ispod tate da joj ta ge

toliko ocrt vale. Ima bas ogromnu gu cetinu. Cale je ostavio telefon pogledao u mamu i slucajno bacio pogled na seku. Kad je video kako izgleda oci mu umalo nisu ispale. Poceo je da se znoji prebledeo je. Primetio sam izbo inu na pantalonama. Ja sam otisao da stavim telefon na punjac i kad sam se vracao imao sam sta da vidim cale je uzeo telefon i slikao sestrino du e. Ja nisam hteo da reagujem jer nisam hteo da stvaram problem. On je slikao i ostavio telefon. Posle toga ja sam usao i pravio se kao da nista nisam video. Vecerali smo svi zajedno. Od ovog dana cale je poceo skroz drugacije da gleda na seku davao joj je vise para ugodjavao joj je. I onda se desio i taj trenutak.
Nedelja vece ja mama i tata sedimo u dnevnoj sobi gledamo tv. Posle nekog vremena dolazi seka u kucu. Prica da je umorna ceo dan radila i kaze da jedva ceka da se istusira i da ode da spava. Usla je u svoju sobu i pripremila se za kupanje posle toga mama je otisla da spava ai meni se malo prispavalo pa sam otisao u sobu.medjutim meni se islo u vc sisao sam dole kad u tom momentu izlazi seka omotana peskirom i drzala je gacice u rukama i odnela ih u korpu primetio sam caletu opet onu izbocinu na pantalonama. Video sam da se nesto cudno desava i otisao sam da pisam brzo i posle se kobajagi vratio u svoju sobu da spavam. Medjutim ja sam stojao na stepenicama i video da li ce nesto da se desi.
Seka je usla da se ku a a cale odjednom ustaje i odlazi do kurpe za ves i uzima sestrine g ice u ruke i poceo je tesko da dise mirisao ih je i l ao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *