Kad je sve bacio sa stola znala sam da me nesto ceka

      No Comments on Kad je sve bacio sa stola znala sam da me nesto ceka

Kad je sve bacio sa stola znala sam da me nesto ceka… Dugo sam živela u Sidneju, pa sam se vratila u rodni grad – Beograd. Posto sam diplomirala, i postala profesor fizičkog vaspitanja, tražila sam posao u nekoj srednjoj školi. Otišla sam kod svog prijatelja kog jako dugo nisam videla, inače direktora jedne škole. Nekada smo imali poar avantura, koje su mi ostale u divnom sećanju.

Tamo me je docekala jedna veoma neprijatna gospođa koja me nije pustila u Dejanovu kancelariju, dok nisam napravila malo gužve. Zatim se na vratima pojavio visok, crn frajer, 32 godine, sa neodoljivo zelenim očima, i prelepim telom.

U istom momentu sam se napalila kad sam videla bele lanene pant alone i usku majcu kroz koju se ocrt ao svaki misic tog prel pog tela. Pala sam mu u zagrljaj, koji je on oduševljeno prihvatio.

– Daj, malena, nemoj tu da stojis, ulazi ovamo! Ako me neko traži, na sastanku sam. Ne želim da iko upropasti ovaj dan!

– Ušla sam u njegovu kancelariju u kojoj je bilo 15 stepeni (inače, to je sve bilo pocetkom vrelog juna), ali je među mojim nogama bilo 515! Uvalila sam se u veliku kožnu fotelju, baš na njegovo mesto.

– Ej malena, pa ti bi odmah tu, m? – rekao je to tako je no se i glasom!

– Ma nema problema, sešću tebi u krilo.

Odmah sam videla promenu na njegovom licu, kao da je govori “sad ću je razje ati”. Odjednom je rukom maknuo swe sa stola, uhvatio me za st k i podigao na sto…  Dugo posle toga smo pricali, ali sam ja sve vreme gledala u njegov i dalje dignuti k ac koji se ocrt ao na pant onama. Krenuli smo ka njegovom autu. Na putu do mog stana dogovorili smo se da dođe sutra kod mene na veceru. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *