Zakljucala me zena…

      No Comments on Zakljucala me zena…

Zakljucala me zena… Najbolje od svega što se to desilo na mjestu gdje nisam očekivao tako nešto, na autocesti. Točnije u toaletu na jednom odmorištu koja nisu baš poznata po usamljenosti i privatnosti.
Uglavnom, sve se dogodilo brzo, a i poslije sam razmišljao šta je bio okidač tom se u. Stao sam na odmorištu Zir i pošto na benziskoj nije radio toalet otišao sam u obližnji restoran. Naručio sam kavu,

pošto sam znao da u svakom restoranu, a i kafiću ne gledaju blagonaklono na one koji odu samo na toalet i izađu odmah van. Tako sam i primjetio svađu jednog mladog para. Uspio sam shvatiti da ju je dragi prevario, a k tome ga je ona uhvatila u pr ari. Bilo mi je zanimljivo slušati, ali sam ipak morao na wc, a jedino što sam čuo kad sam ulazio u wc je da će ga ona prevariti sa prvim koji naiđe. Dok sam se bavio

svojim mislima odjednom su se otvorila vrata wc-a i uletila je ona plavuša koja se svađala sa svojim dragim, suznih očiju i crvenog lica pogledala okolo, pa u mene shvativši da sam ja jedini u wc-u. Ja sam stajao kao oduzet kraj pis ara, a k ac koji sam taman htio spremiti u hla e je visio iz hlača.
Pogledala je u njega, pa u mene i prišla mi, te me povukla u jednu od kabina i zaključala za nama. Odradila ga strucno. Poljubila me i izašla iz wc-a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *