Burazova šogorica

      Comments Off on Burazova šogorica

Burazova šogorica… Bio je sunčani dan. Ja sam došao s posla i zavalio se pred tv i pijuckao pivo. U tom trenu me buraz nazvao i rekao kako mu dolazi šogorica sa djecom na godišnji. Pa pita dali može ona prespavat tih par dana kod mene pošto će klinci bit skupa kod njega. Pristao sam jer i onako sam živio sam par kuća dalje, a i malo promjene nakon rastave da dođe u moj život. Pripremio sam im sobu koja je bila za goste i sve ostalo..

Došao je petak navečer i došli su. I ja sam bio kod burkija da upoznam goste. Kad su ušli bilo je puno djece njih petero i ona, Sabina. Bila je možda par godina mlađa od mene u svojim ranim četrdesetim ali utegnuta kao praćka. S obzirom na toliko djece stvarno je mamila svaki pogled.. Upoznali smo se večerali kod njih. A ona je rekla kako je sama došla jer je muž na službenom putu koji se odužio.. Tu sam odmah pomuslio kako bi ju kresnio.. Već je bilo kasno i krenuli smo kod mene. Kad smo stigli raskomotili smo se. Pokazao sam joj sobu i tuš. Zatim smo sjeli u dnevnu i do dugo u noć razgovarali. Bila je neka napeta i čudna situacija. A ja sam bleio u nju kao tele.. Baš me provocirala.  Otišli smo spavati. Ujutro me trgnio iz sna fini miris iz kuhinje. Ustao sam i prišao bliže. Ona je bila u uskim tajcama i pregači. Pjevušila je pekla palačinke rezala mezu na pladanj i još sto drugih finih stvari. Pozdravio sm ju a ona sa velikim osmjehom vratila nazad. Pitao sam je jel to kuha za vojsku ili za djecu jel je bilo brdo toga.. Nasmijala se i rekla to je za tebe odnosno nas. Nisam znala sto voliš pa sam napravila sve.. Ostao sam šokiran i iznenađen.. Kava je bila na stolu cigareta u pepeljari i upaljač pored nje. Ma bas se potrudila.. Popili smo kavu doručkovali i pomogao sam joj suđe oprati.

ok je spremala suđe u ormariće ispao joj je tanjur i razbio se po čitavoj kuhinji.. Vrisnila je opsovala i počela skupljat komade.. U to kako je bila sagnuta a radio dosta pojačan učinilo mi se kao da plače. Ugasio sam radio i bio sam u pravu.. Kleknio sam do nje i pitao zašto sad plače. Rekla je zbog tanjura. Kazem joj bže Sabina pa nemoj plakat je š tanjur.. U to me poledala tim velikim suznim očima i nešto se u meni slomilo. Zagrlio sam ju a ona meni uvalila polj ac i to v liki.. Uzvratio sam ali oznenađeno. Opet me za lila i stisnula jako uz sebe. I rekla kako se rastaje od onog konja i da joj fali neko za razgovor i da joj je baš lijepo bilo sinoć. U to smo se počeli strasno lju it.

Dugo smo se lju ili i istraživali rukama jedno drugo. Zatim me počela skidat.  Ustao sam ju i podigao na stol a noge dugo skupio jednu uz drugu i prebacio preko ramena. Počeo sam ju na ijat žestoko. A navečer nakon tuša ban la mi je u sobu i ostala spa ti kod mene ali o tome ćemo jednom drugom zgo m…