Očuhova kćerka

      No Comments on Očuhova kćerka

Očuhova kćerka… Kada mi je mama saopštila da se selimo kod njenog dečka, nisam bio nimalo oduševljen jer mi je bilo jako teško zamisliti nekog drugog muškarca koji nije moj otac pored nje. Međutim kako je vrijeme prolazilo iz dana u dan mi je sve više prirastao srcu i u potpunosti mi je zamijenio ulogu oca koja mi je očajnički nedostajala. Mnogo vremena smo provodili zajedno jer je mama često na terenu, a Mile radi od kuće i nikada nam nije bilo dosadno. Voljeli smo iste stvari i imali dosta zajedničkih tema. Nismo imali nikakvih tabua i bilo smo u nekim momentima možda čak i previše slobodni jedan pred drugim, možda zbog toga što je između nas svega 16 godina razlika.Očuhova kćerkaKada mi je mama saopštila da se selimo kod njenog dečka, nisam bio nimalo oduševljen jer mi je bilo jako teško zamisliti nekog drugog muškarca koji nije moj otac pored nje. Međutim kako je vrijeme prolazilo iz dana u dan mi je sve više prirastao srcu i u potpunosti mi je zamijenio ulogu oca koja mi je očajnički nedostajala. Mnogo vremena smo provodili zajedno jer je mama često na terenu, a Mile radi od kuće i nikada nam nije bilo dosadno. Voljeli smo iste stvari i imali dosta zajedničkih tema. Nismo imali nikakvih tabua i bilo smo u nekim momentima možda čak i previše slobodni jedan pred drugim, možda zbog toga što je između nas svega 16 godina razlika.

Jednom prilikom mi je rekao da bi najviše na svijetu želio da sam baš ovakav kakav jesam, ali da sam žensko, jer je oduvijek želio imati kćer. Nasmijao sam se jer mi je bilo baš simpatično kako mi je to rekao, i dobacio sam mu kako za njega mogu biti i djevojčica, ako treba 

Stvarno? upitao me je sa osmijehom.
Najstvarnije. Odgovorih mu.

Sutradan kada sam se vratio kući iz škole na krevetu me je čekao neki paket, prije nego sam ga otvorio otišao sam do njegove radne sobe da ga pitam šta je to, jer znam da nisam ništa naručio.

Pokucao sam i ušao, sjedio je za računarom sa slušalicama na ušima.
Heej kad si stigao? 
-Evo maloprije..kakav je ono paket na mom krevetu?
Dođi da vidiš.

Sjećaš se o čemu smo sinoć pričali?
Klimnuo sam glavom.

Hajde otvori da vidiš šta sam ti naručio.
Otvorivši paket oblio me je znoj. Koliko god da smo bili prisni, ovo je bilo potpuno neočekivano. Pogledao sam stvari, a onda u očuha. Sve vrijeme je imao osmijeh na licu.

Jek ti se sviđa? Volio bih da ovo nosiš kada smo sami kući, da budeš moja ćerkica. 

Ovo je samo za prvu ruku, kupiću ti još svašta. – nadovezao se. 

Razgledao sam stvari jedva registrujući šta se sve nalazi u paketu.

Ostaviću te da se spremiš pa te čekam da jedemo. Uzmi si vremena. – Rekao mi je dok je napuštao sobu.

Sjeo sam na krevet i dalje roveći po kutiji. Bili su tu duga crna perika, paket šminke, par kratkih suknjica i krop topova, nekoliko pari sokni, nekoliko ta ngica i paket flastera za sakrivanje genitalija.

Na sve je mislio.. pomislih

Na YouTube-u sam pronašao neki tutorijal za šminkanje i svim silama kopirao poteze. 

Tek tada sam počeo da se divim ženama koje su uvijek lijepo našminkane u svako doba dana jer ovo nije nimalo lak posao.

Iz kutije sam izvukao rozu suknjicu.

Stavio sam periku i po uputstvima sa pakovanja zalijepio p nis i t tise flasterom.

Kada sam bio kompletno spremljen stao sam pred veliko ogledalo u svojoj sobi i nisam mogao da se prepoznam. U isto vrijeme sam izgledao kao raspala školska fu fa i kao čedna štreberka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *