Bila je udata i htela je promet u braku…

      No Comments on Bila je udata i htela je promet u braku…

Bila je udata i htela je promet u braku… Upoznali smo se na poslu. Standardno – ima 40 i nešto godina, udata je – muž i dvoje dece. Smerna i verna žena, reklo bi se. Klinci dobri u školi. Muža je retko spominjala. Ima dobru poziciju na poslu – oko nje uglavnom koleginice i jedan pomalo feminizirani kolega. Iz nje je izbijala neka stalna nervoza. Nije bilo teško pretpostaviti šta joj nedostaje.To što je usledilo je trajalo zaista dugo. Bio sam uporan. Korak po korak. Kafa na poslu, sedenje pored nje na sastancima, ali bez da se pravim pametan ili šarmantan. „Slučajno“ smo se vraćali kući istim prevozom. Par puta nas je nevreme nateralo da na povratku kući sednemo u neki kafić.

Vremenom su suknje bivale sve kraće i tesnije. Zapravo je imala ekstra g u. Prekrštene noge su sve ređe skrivale. Volela je crne čarape i štikle. Sve češće sam viđao čip ane detalje na njoj. Male su joj gr di, pa je nosila uglavnom izreze koji su pokazivali lepi vrat.

Prošlo je dosta vremena, ali ja sam bio strpljiv. Bila je zima i kli alo se. Bili smo na nekom sastanku izvan firme. Krenuli smo nazad i držala se za moju nadlakticu. Naravno, nosila je štikle i uvek kada bi se okliznula, sve čvršće se hvatala za mene. Sastanak smo inače ranije završili, pa sam predložio da svratimo negde na kafu. „Slučajno“ smo prolazili baš pored jednog od „fensi“, „butik“ hotela. Ušli smo, raskomotili se. Sama je tražila čaj sa rumom – duplim. Brzo se opustila.

Sve se više smejala i sve češće se „pridržavala“ za mene. Kaže „uhvatilo je“. Došlo smo nekako i do poljupca. Osećao sam joj alkohol u ustima. „Hoću da me je š, sada i ovde“ rekla je.

Otišao sam do recepcije i uzeo sobu. Zapravo, jedino je bio slobodan apartman „Prezident“. Nisam pitao šta košta.

Kada ga je dobro izm zla, onda ga je stavila u u ta i počela da si a…

Znali smo da ćemo kući javiti da ostajemo da radimo prekovremeno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *