Tada sam bila u osmom razredu osnovne

      No Comments on Tada sam bila u osmom razredu osnovne

Tada sam bila u osmom razredu osnovne… Još uvek sam bila u osmom razredu osnovne, a volela sam kada mi muškarci kažu kako imam prelepe oči i kako uglavnom krišom gledaju moju g u. Zato sam volela da nosim su njice i haljinice. U našoj zgradi na spratu iznad stanovao je Bojan, uspešan privatnik koji je posle razvoda sa ženom živeo sam. Ne moram reći kako je bio zgodan, privlačan nekako muževan. Često je dolazio kod mojih roditelja. Prva dešavanja bila su na proslavi maminog rodjendana kada su pozvali par prijatelja, ali i njega. Slušao se rok i moji da bi se prisetili mladjih dana pogasili su svetla kada se igrao “sentiš”. Bojan i ja smo ostali sedeći nemajući svog para.” Bojane igraj sa Ivanom, šta si se usedeo”, već pomalo pripito rekla je moja mama.

Bilo mi je malo neugodno, on kao da nije imao kud, u onom skoro potpunom mraku pronašao je put do mene, pružio ruku i nežno prihvatio oko struka. Prijao mi je njegov dodir, parfem koji je koristio… Kako smo igrali lagano sve smo se više pribijali jedno uz drugo. Počela se osećati neka vrućina medju nama. Nosila sam kratku haljinicu. Jednog sam se trenutka našla skroz uz njega. Osetila sam na svojim bedrima neko pomeranje. Pa on se uzbudio, njemu se dig o… Kako me je to po p ilo… Naš ritam igre se promenio, više se nismo kretali već samo njihali uz muziku. Moje su noge bile jedva malo raširene, a on me je bio opko čio sa strane.

Tako se njegov BiiiiP našao na mom sto ku. Počeo je praviti pokrete napred nazad, jedva, polako, nežno, a meni se činilo da sam tako vla na da mi c ri niz bu ne… Odjednom se odmakao od mene, zahvalio na plesu i malo kasnije otišao kući. Morala sam se pribrati da moji ne primete rumenilo želje na mojim obrazima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *