Htela sam drugoga a dobila smoki…

      No Comments on Htela sam drugoga a dobila smoki…

Nova sam u ovome, jer sam skoro dobila otkaz i sada imam isuvise slobodnog vremena!
kao sto rekoh dobila sam otkaz, udata sam, muz radi i to mnogo, tako da sam uglavnom kod kuce sama! dece nemamo pa se vidjam sa razno raznim prijateljima na kafi i sl. ne bih mnogo da se pravda, ali s obzirom da mi je sek alni zivot malo uskracen, jer mi je muzic stalno umoran i zauzet drugim stvarima, posle odredjenog vremena shvatila sam da je vernost glupost! ako ne zna, nece ga boleti, a ja sam zaista zeljna k…a i nemogu ga cekati po nedelju dana! tako sam sa jednim tipom pocela flertovati, muvati se i na kraju tu ti se! i ne da tip tuca, nego ne znam vise cemu brak, cemu sve! zaista volim svog muza, i ima i veci

k…c od mog svalera, ali nekako ne radi to tako strasno i prljavo kako ja volim! dosadilo mi je bre da samo rasirim noge i da se samo mazim kao neka princeza! hteli mi to da priznamo ili ne, ali u svakoj zeni lezi neka dr lja, i samo ceka da se probudi i pokaze pravo lice!
ako se neka ne slaze samnom, ili je suvise mlada i neiskusna, ili je neka nesrecna konzervativna jadnica, koja nikad nece osetiti pravu slast se*a!
nemojte mi reci da lupanje po gu i, j…..e u gu u, svrs vanje po licu, gutanje sp me, nekog ne pale! e upravo mi to muz nikada nije radio, ali zato juce:

uzbudjena i srecna, jer znam sta me ceka penjem se stepenicama njegove zgrade! zavisna od njegove ki , drhtavim rukama kucam na vrata! totalno sam mokra jos od polaska, jer me neverovatno pali pomisao na njega i sta ce mi sve raditi! inace jako dobro izgledam, veoma zgo na, velike grudi, puna usta, ma svaki drug me je uvek zeleo BiiiiP, i zato sam stvorila sliku da svi trebaju biti srecni ako im rasirim no e, jer im mnogi zavide, i osecala sam se superiorno, ali sa mojim novim je cem je prvi put drugacije. jednostavno osecam se kao rob, spremna sam da uradim sve, svuda, samo kako on kaze, samo da dobijem njegov…

vrata se otvaraju….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *