Uplašila sam se kad je starac izvadio mašineriju…

      No Comments on Uplašila sam se kad je starac izvadio mašineriju…

Uplašila sam se kad je starac izvadio mašineriju…Desila se prosle godine, dok sam radila na jednom mjestu nije bitno kojem. Imam 24 godine i bila sam se spandjala sa gazdom koji ima 63. Sve je bilo naravno zbog para. Jedan dan sam dosla na posao i gazda je bio tu. Starac debeo, celav sa brkovima. Kad me je vidio oblizivao se kao i svaki dan prisao je da me pozdravi i u momentu sam ga uhvatila za k… To mjesto ionako nije bilo prometno i nije bila guzva. Malo se nasmijao i otisao.

Pred kraj radnog vremena dosao je po pazar i kad je usao samo je zavukao ruku u hlace i izvukao svoju masineriju. Bio je zacudjujuce velik iako je starac vec jednom nogom u grobu. Kao po dogovoru prihvatila sam k… i pocela je sis.ti. Prekinuo me je i gurnuo ki.. u hlace i rekao mi da idem sa njim autom. Posla sam.

U toku voznje gurnula sam mu ruku u hlace i igrala se njegovim ku…. Kad smo stigli u neku sumu uhvatio je hlace i gurnuo ih nadolje, tako da se pomolilo pola k…. i gornji dio mu.a. Nacerila sam mu se.
– Hocemo li – pitao je
– Ja obicno ne radim ovakve stvari, ali treba mi lova – odgovorila sam.

Povukla sam mu gace i njegov ku… je slobodno iskocio. Uhv.tila sam ga u us.a. Drugom rukom sam mu obuhvatila mu.a. Zgrabio me je za glavu nebijajuci me na ki.u. Tu.ao me je u usta sve dok nije sv..io u jakom grcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *