Stalno se žalila kako je “uhvatilo” onda mi je rekla da imam dva minuta inače je udata i majka…

Stalno se žalila kako je “uhvatilo” onda mi je rekla da imam dva minuta inače je udata i majka… Upoznali smo se na poslu. Standardno – ima 40 i nešto godina, udata je – muž i dvoje dece. Smerna i verna žena, reklo bi se. Klinci dobri u školi. Muža je retko spominjala. Ima dobru poziciju na poslu – oko nje uglavnom koleginice i jedan pomalo feminizirani kolega. Iz nje je izbijala neka stalna nervoza. Nije bilo teško pretpostaviti šta joj nedostaje. To što je usledilo je trajalo zaista dugo. Bio sam uporan. Korak po korak. Kafa na poslu, sedenje pored nje na sastancima, ali bez da se pravim pametan ili šarmantan. „Slučajno“ smo se vraćali kući istim prevozom. Par puta nas je nevreme nateralo da na povratku kući sednemo u neki kafić. Vremenom su suknje bivale sve kraće i tesnije. Zapravo je imala ekstra gu.u. Prekrštene noge su sve ređe skrivale. Volela je crne čarape i štikle. Sve češće sam viđao čipkane detalje na njoj. Male su joj gru.i, pa je no.ila uglavnom izreze koji su pokazivali lepi vrat.

Prošlo je dosta vremena, ali ja sam bio strpljiv. Bila je zima i klizalo se. Bili smo na nekom sastanku izvan firme. Krenuli smo nazad i držala se za moju nadlakticu. Naravno, nosila je štikle i uvek kada bi se okliznula, sve čvršće se hvatala za mene. Sastanak smo inače ranije završili, pa sam predložio da svratimo negde na kafu. „Slučajno“ smo prolazili baš pored jednog od “fensi”, “butik” hotela. Ušli smo, raskomotili se. Sama je tražila čaj sa rumom – duplim. Brzo se opustila.

Sve se više smejala i sve češće se „pridržavala“ za mene. Kaže „uhvatilo je“. Došlo smo nekako i do poljupca. Osećao sam joj alkohol u ustima. „Hoću da me je.eš, sada i ovde“ rekla je.

Otišao sam do recepcije i uzeo sobu. Zapravo, jedino je bio slobodan apartman „Prezident“. Nisam pitao šta košta.U liftu je palo ljubljenje koje se nastavilo i u sobi. Ne baš polako smo svlačili jedno drugo. Pokazala je dva prsta i rekla „Imaš dva minuta“. Jezikom sa prešao preko ulaza, uzdahnula je i pomalo se zgrčila. Davili smo se i mučili čitavo vreme, bilo je zestoko… Znali smo da ćemo kući javiti da ostajemo da radimo prekovremeno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *