Jedva punoletna komšinica

      No Comments on Jedva punoletna komšinica

Jedva punoletna komšinica… 2014. godina, facebook u ogromnom usponu. Svi skoro imaju profil, kako biti malo zapaženiji u toj velikoj gužvi? Jedini način je malo provokativnija profilna fotka. U današnje vrijeme telefoni prave odlične fotke i danas to i nije toliko teško. Ali to se nije moglo reći za ono vreme. Volim fotografiju i tada sam imao baš dobar fotoaparat, a dobro sam se snalazio i u Photoshopu. Često sam se igrao sa fotkama i dotjerivao fotke da liče baš dobro. Seka , naša susjeda je često dolazila kod nas. Krišom je pušila cigarete u društvu samnom i mojom verenicom.

Tako me je jednom prilikom zamolila da joj uradim par fotki i da ih malo doteram za fejs. Pristao sam na to bez problema, samo sam joj rekao da ode kući kako bi se obukla u nesto malo bolje i da dođe da odradimo to. Igrom slučaja nije došla to popodne već se pojavila sutradan. Ja sam bio sam. Verenica je otišla kod mame. Nije Seki bio prvi put da dolazi kad sam sam u kući tako da joj to nije predstavljao problem kao ni njenim roditeljima, niti bilo kome. Crna kratka uska haljina, svilenkaste sjajne čarape,plava duga spuštena kosa… Šta je još tu potrebno? Mala je kao bomba. Nije imala neke sisice ali je zato imala tako lijepu oblu i poveću guzu da je prosto mamila. – Gdje da stanem? – upitala je. Hteo sam da je

zgrabim kao kobac i da je ne ispuštam. Osetio sam životinjski nagon i nezadrživu želju da prodrem u nju. Znao sam da je nevina, poverila se mojoj verenici. To m je stvaralo još jaču želju. Brzo sam se trgnuo i prodrmao glavom. Govorio sam sebi : Budalo imaš 24 godina a ona jedva 18. To me je malo razbudilo i ohladilo.
– Pronašli smo najbolje mjesto u kući koje je obasjano suncem i gdje je čist zid bez i jedne stvari. Kuhinja! Oduzeo sam nev.nost jednom prelijepom anđelu sa idealnim tijelom. Sve je to prošlo. Seka nije dolazila cele nedelje. Bojao sam se, iskren da budem, da slučajno ne ispriča nekom nešto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *