Moja bela tajna i prošlost…

      No Comments on Moja bela tajna i prošlost…

Moja bela tajna i prošlost… Moja mama je imala u Zagrebu rodice koj je bila učiteljica. Živela je sa svoje dvoje djece. Razvela se od svog muža već dvije godine. Izgledala je za svojih četrdeset godina jako seski. Zvala se Jasna. Imala je dugu plavu kosu, velike grudi i jako oblikovanu gu*u. Voljela je uvijek da se oblači jako se*si. Moram priznati da sam se jako kao tinejdžer a kako sam kasnije i odrastao i napunio osamnaest godina sve više se počeo ložiti na nju. Postajala se više predmet mojih sek**alnih maštarija. Jako me palilo da gledam po*niće sa učiteljicama zamišljajući sebe i nju kako glumimo umjesto glumaca.

Pred novu godinu Jasna je pozvala mene i mamu da praznike provedemo kod nje. Moja mama je pristala a ja sam bio jako sretan zbog toga. Nisam mogao da isčekam da odemo do nje. Kada smo konačno se zaputili kod nje našim kolima trebalo nam je par sati vožnje. Došli smo do nje i jako se obradovala kad nas je ugledala na ulaznim vratima. Na sebi je imala usku trenerku koja je jako isticala njenu veliku gu*u. Moj ku**c od sedamnaest centimetara se budio u gać*ma. Naližila me je jako. Pustio sam je da se kreće ispred mene. Želio sam da gledam u te njene velike gu**ve dok mijesaju dok se kreće.

Večerali smo i spustili se u dnevnu sobu da malo odmorimo. Morao sam da odem do wc. Kada sam ušao u wc uvidio sam da iz korpe za veš viri njen crni brus. Jako sam se napalio. Uzeo sam ga u ruku i stavio na moj već ukrućeni k*** i počeo ga dr***i. Bio sam jako na*aljen da sam odmah svr***o po njemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *