Sinova Devojka voli više sa mnom…

      No Comments on Sinova Devojka voli više sa mnom…

Sinova Devojka voli više sa mnom… Nikad nisam mislio da će mi se desiti nešto što će doneti takvo uzbuđenje u mom životu. Ja sam srećno oženjen 55-godišnji muškarac koji nikada u životu nije spavao sa drugom ženom osim svoje supruge. Oženio sam se odmah nakon srednje škole. Uživali smo u dobrom seks..lnom životu pre nego što su deca stigla i čak smo delili naše fantazije o trojci, iako nikada nismo imali hrabrosti da to pokušamo.

Međutim nešto se nedavno dogodilo što mi kurac čini tvrdim svaki put kada pomislim na to. Moj najmlađi sin Srđan je u taj petak veče došao kući sa fakulteta sa namerom da ostane za vikend, sa svojom novom devojkom, prelepom osamnaestogodišnjom crvenokosom sa si..ama od kojih bi vam vilice svima

popadale. Kada su mi se oči podigle u susret njenim, pretpostavljam da sam pocrveneo, Zatim je prišla do mene pre nego što sam mogao da reagujem moj šorts je bio dole oko članaka i moj tvrdi k..ac je bio u njenim ustima! Njen topao, mokar jezik je činio svakakva čuda koja nisam viđao ni u po.nićima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *