Uvek je bila utegnuta i namirisana kad trebam da nešto popravim…

Uvek je bila utegnuta i namirisana kad trebam da nešto popravim… Ova priča dogodila se prije dvije godine a to je kako sam uspio pojebati susjedu. Prvo da je opišem bila je to žena pedeset godina,uvijek je bila utegnuta i namirisana, imala je kraću crnu kosu,njezno lice ,krupnije građe ali nije bila dabela ,sissee četvorka uvijek su bile u manjem grudnjaku i kipile iz dekoltea , gguuza joj je bila poveća a tko mekana.
Pričalo se da ima neke mlađe jabaače ali nikad nisam povjerovao u to sve dok se meni to nije dogodilo.

Jednog dana pozvala me je kod sebe da joj pomognem neke stvari unjeti u kuću kada sam sve obavio rekla je da sjednem i da popijem sok.
Dok je donosila sok gledao sam u njene sekoje su kipile iz dekoltea sjela je do mene sa osmijehom mi rekla šta bi ja da nije tebe , rekao sam ma nije to ništa sitnica ako bude opet trebalo samo zovite.
Ispravila se dok je sjedila a ja sam zurio u njene sissee i imao sam želju da je zgrabim za sise , odjedanput dok smo sjedili pribila se skroz uz mene i počela me maziti po nozi a zatim mi je rekla primjetila sam ja

kako ti mene gledas zacrvenio sam se i nisam znao šta da kažem.
Vidio sam da ruku nemiče sa moje noge ja sam počeo lagano maziti nju po nozi a zatim me je rukom pomilovala po ku..cu i počela tako maziti rekavši da vidimo šta to imamo otkopčala mi je hlače ostao sam kao ukopan. Ku…c mi se nadigao ali ona je ma.ila ga i dalje onda je skinula mi bokserice. Legla je pod trbuške rekla da joj ga tako stavim stavio sam joj ga… Spremio sam se i otišao doma a zatim mi je rekla da redovoto dolazim da mi prazni ja.a na što sam pristao i dan danas sam uvijek kod nje..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *