Prijateljicin bezobrazni sin hteo da mi pokaže mlaz…

Prijateljicin bezobrazni sin hteo da mi pokaže mlaz… Sedeći  u fotelji pored kamina koji me je grejao, dok je napolju sneg lagano padao, razmišljala sam o svom životu. Žena sam u pravim godinama, 48 mi je, razvedena, deca odrasla, uspešna karijera iza mene, a  ja sama… Milion puta sam se zapitala zašto? Nije mi toliko nedostajao emotivni partner, koliko potreba za seksom, za pražnjenjem.  Od dana kada sam se razvela godina I tri meseca je prošlo, a nisam imala seks. Niti sam ružna žena, niti mi fali nešto, naprotiv, držala sam uvek do sebe, do svog izgleda na kom bi mi pozavidele I mladje žene, a ipak posle razvoda sam se osamila.

Dok sam bila u dubini mojih misli I pitala se zašto samujem, oglasilo se zvonce na vratima. Ustala sam I otvorila. Na vratima je stajao promrzao dečkić od 25 godina, frajerastog izgleda, student difa. To je bio sin moje najbolje prijateljice, Nemanja. Po  njemu mu je moja prijateljica poslala novu liniju proizvoda za negu kose, jer se bavila prodajom kozmetike, tj . drŽala radnju kozmetiČkih proizvoda  u samom centru grada.

Videvši ga kako stoji onako promrzao na vratima, pozvala sam ga unutra na toplu Čokoladu da se zgreje. Ušao je I seo do kamina. Dok je pio toplu čokoladu neobavezno smo čavrljali o fakultetu, životu I  devojkama. Kaže nema nista od ovih mladjih, sve su isfurane, jer sam ga zadirkivala kada ce Svetlani /njegovoj majci/ pristići snajka.

Gledala sam to mlado lepo muško telo, I osetila nešto u stomaku, one leptiriće koji bude skrivene strasti. Pokušavala sam sebe ubediti da je od toplote, da je nenormalno kakve mi se misli motaju po glavi, ali nešto je jače bilo od mene I morala sam ga  pitati kako napreduje sa sek..alne tačke gledišta. Pocrveneo je, pogledao me I rekao bez  blama “ Ja volim da kre.em starije dame”. Atmosfera je postajala sve napetija, nastalo je jednominutno ćutanje. Da bih prekinula mučnu tišinu, ustala sam da uzmem šoljicu iz koje je pio toplu čokoladu I dok sam pružala ruku uhvatio me je za nju I pogledao prošaputao “Dodji”…. I ne znam kako sam završila na njemu… Stenjala sam tresla sam se kao nikada u životu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *