Htela je s ledja, na prepad… kako ne bi imala osecaj da se daje…

Htela je s ledja, na prepad… kako ne bi imala osecaj da se daje… Jedan dan vraćam se kući, i prolazim pored osnovne škole u koju sam nekad išao. Otišao sam unutra da vidit stare profesore i malo popričat s njima. I taman sam obišao sve, i taman na izlazu sretnem profesoricu iz tjelesnog, dosao sam do nje i pozdravio sam ju. Malo smo pričali na hodniku i rekla mi je da joj je sad rupa u rasporedu i da odemo do kabineta i otišli smo. Sjeli smo pa me pitala dali želim kavu, čaj ili nešto drugo. Rekao sam joj da ću kavu, a ona nam je odma napravila.

Sad da je opišem malo, s.se su joj bile veličine između dvojke i trojke, a d..e joj je bilo čvrsto i savršenog oblika jer je ona ipak trenerica, a i sjećam se da smo kao učenici uvjek gledali u nju… Dok smo pili kavu malo se raskopčala, a i meni se malo počeo di.ati jer sam ju uvjek htio je..t.

Popili smo kavu pa je uzela šalice sa stola, ustala se i skolnila ih. Bila je okrenuta i nešto je gledala u ormariću, nosila je usku tre.irku kao i svaki put pa joj se du.e ocr.alo. Meni se digo skroz, a nosio sam trenirku tako da se služlo da mi je k..ac dignut i jako se vidilo, a i stršio je. Pitala me da joj dam rokovnik sa stola, a meni je bilo neugodno ustat se, sli je bila okrenuta pa sam joj ga donjeo. Došao sam do nje s leđa i dao joj ga. Uhvatio sam ju za noge i počeo sam joj ga lagano gurati. Rekla mi je “ajde” i krenuo sam sve brže. Ona je stenjala, ali sam vidio da je i uživala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *