Želela sam osvetu, a onda mi se osladilo

      No Comments on Želela sam osvetu, a onda mi se osladilo

Želela sam osvetu, a onda mi se osladilo U braku sam već više od 10 godina i mogu da kažem da sam bila srećna, sve do pre otprilike godinu dana. Tada se desilo nešto što mi je promenilo život, u potpunosti. Naime, moj suprug s kojim sam provela toliko godina u sreći i potpunom skladu me je prevario, ni manje ni više nego sa mojom koleginicom s posla. Nakon toga sam dugo razmišljala šta da radim i na kraju odlučila da mu se za početak osvetim.

Toga jutra sam se nenadano vratila kući, jer sam zaboravila da ponesem neke papire na posao. Dok sam otvarala vrata začula sam muziku i glasne uzdahe. Polako sam prišla dnevnoj sobi i tamo zatekla sopstvenog muža u zagrljaju zanosne plavuše koja ga je sedeći jahala. Prvo sam pomislila da je našao neku drolju na sex oglasima, ali sam ubrzo shvatila da je reč o nečemu potpuno neočekivanom za mene. Bila je to moja koleginica s posla, koja je izašla iz kancelarije s izgovorom da je boli glava i da joj je hitno potreban svež vazduh. Lično sam joj tada prinela čašu vode i malo šećera, ali je ona odmahnula da joj to nije potrebno i užurbano izašla napolje. Sada shvatam da joj nije bio potreban svež vazduh, već samo ku**c mog očigledno nevernog muža. Nisam ih prekinula, već izašla napolje, polako da me ne čuju. Nek se je*u na miru, kad već ja ne mogu.

Ta moja koleginica je takođe udata i to za čoveka koji je u srednjoj školi važio za najsmotaniju osobu u razredu. Nikada mi nije bilo jasno kako ju je „to“ privuklo, s obzirom na to da je bila baš lepa i privlačna žena. Tog trenutka sam sela u kola i otišla njenoj kući, zakucala na vrata i čekala da izađe njen muž, kako bih mu objasnila šta se događa. Začula sam muški glas kako kaže:
– Momeenaaat! – i pomislila da sam ga verovatno zatekla u kupatilu ili tako nešto. Odškrinuo je vrata tek toliko da vidi ko je na vratima. Njegov izraz lica nije prikrivao iznenađenje, jer je zaista bilo veoma čudno što se baš ja nalazim na njegovim vratima u toku ranojutarnjih časova. Nisam čekala da me pozove, već sam odgurnula vrata, pomalo ljutito i donekle grubo, što je kod njega dovelo do još većeg iznenađenja.

Čim sam ušla i zalupila vrata za sobom, želela sam da vičem i da mu onako u afektu ispričam sve što se dogodilo, ali mi je pogled privukao njegov bade mantil koji je imao na sebi. Na tom mantilu se bilo izvezeno ime njegove supruge, što se meni u tom trenutku učinilo pomalo čudno, ali mi je i bilo žao, jer sam ja sada trebala da mu saopštim nešto što će mu promeniti život u odnosu na tu ženu. Očigledno je istrčao ispod tuša, jer je još uvek bio mokre kose i grčevito je stiskao taj mantil da se ne bi razodenuo. I dalje me je gledao sa velikim upitnikom iznad glave i iskreno mislim da je bio šokiran već sa tim razvojem događaja.

A meni je tog trenutka sinula veoma pokvarena misao u glavi. Zašto se ja ne bih osvetila svome mužu i njegovoj ženi sada kada je već takva prilika. I bez oklevanja sam počela da se svlačim dok je on razrogačio oči i ćutke posmatrao. Tada mi je rekao da zna šta se tačno dešava iako mu to nije priznala žena. Rekao mi je da će joj i sam reći šta se desilo sa njegove strane, ali sam mu ja tada rekla da to ne čini, jer je mnogo slatko dok ovo traje što duže. Pristao je. Imali smo dogovor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *